آشپزخانه ایرانی,  آشپزی,  کیک و شیرینی

حلوا

-



طرز تهیه حلوا

آرد گندم ۶۰۰ گرم
روغن مایع ۳۵۰ گرم
کره یا روغن حیوانی ۱۰۰ گرم
شکر ۴۵۰ گرم
محلول زعفران نیم مثقال
آب ۳ لیوان
گلاب ۱۰۰ میلی لیتر

آب و شکر و محلول زعفران و گلاب را در قابلمه ای مخلوط کرده و جوشانده تا شکر حل شود .
روغن را در قابلمه ریخته و بعد از داغ شدن کره را اضافه کرده تا آب شود آرد را الک کرده و در روغن بریزید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا سرخ شود و بوی آرد سرخ شده به مشام برسد و قهوه ای شود در این زمان ظرف آرد را از روی حرارت برداشته تا کمی سرد شود و شربت را که باید داغ باشد را روی آن ریخته و هم بزنید تا شربت جذب آرد شود و روغن بیندازد اگر حلوا شل بود یک لحظه روی حرارت گذاشته تا شربت جذب آرد شود. حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با خلال بادام تزیین کنید.

_____________________________
نکاتی برای تهیه حلوا

آرد حلوا بهتر است آرد نان سنگک باشد. در این صورت حلوا خوش رنگ تر و بهتر می شود.

از روغن جامد به تنهایی برای درست کردن حلوا استفاده نکنید. چون می بندد و ظاهر حلوا را نازیبا و طعم آن را بد می کند.

آرد را با حرارت کم سرخ کنید تا نسوزد چون اگر بسوزد حلوا تلخ می شود. ظاهر آن نیز خوب نمی شود.

آرد حلوا را حتما الک کنید.

برای هم زدن حلوا بهتر است از قاشق چوبی استفاده کنید.

از کنجد و خشخاش برای تزیین می توانید استفاده کنید.

حلوا را میان دو نان بستنی هم می توانید بگذارید.

میان نان میکادو ریخته و برش دهید.
با نان های سنتی مانند لواش و سنگک و تافتون سرو کنید.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.