آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

باقالی پلو با مرغ

-



باقالی پلو با مرغ
در ادامه همراه باشید….

مواد لازم برای۴ نفر
برنج   ۳ لیوان
مرغ (ران و سینه)  ۴ تکه
سیب زمینی   ۲ عدد
روغن    به مقدار لازم
زعفران آب شده  ۴ قاشق چای خوری
باقلا خلال شده  ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل سیاه    به مقدار لازم
شوید خشک  ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه
۱- مرغ را در ظرفی با مقداری آب ، پیاز و نمک بپزید و پس از تمام شدن آب مرغ آن را کمی در روغن خودش تفت بدهید.
۲- پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید.
۳- پیاز تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید.
۴- در ظرفی جدا مقداری آب بریزید و پس از جوش آمدن باقلا را به آن اضافه کنید چند جوش که زد برنج را اضافه کنید و برنج را بعد از کمی جوش خوردن آبکش کنید.
۵- در قابلمه مورد نظرتان کمی آب روغن درست کنید به این صورت که روغن را با نصف لیوان آب داغ کنید.مقداری از آب روغن را کنار بگذارید و برای ته دیگ از سیب زمینی ها استفاده کنید و روی آنها مقداری زعفران بریزید.برنج و باقلا را در قابلمه ریخته و شوید را لابه لای برنج بریزید.
۶- همچنین مرغ ها را در بین برنج قرار دهید.باقی آب روغن را روی برنج داده و زعفران اب کرده را در آخرین لایه برنج اضافه کنید.

سایر نکات
خوردن این غذای سنتی با دوغ و ماست موسیر پیشنهاد میشود
اگر از باقالای خشک استفاده میکنید آن را مدت بیشتری در آب بپزید تا سفتی اش از بین برود.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.