کیک توت فرنگی
کیک توت فرنگی
یه دستور کیک توت فرنگی عالی براتون دارم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
کره ۲۲۵ گرم
شکر ۲ پیمانه
تخم مرغ درشت ۲ عدد
اب لیموی تازه ۲ قاشق چای خوری
ارد ۲ پیمانه + ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۵ قاشق غذاخوری
پودر ژله توت فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
نمک ¼ قاشق چای خوری
#باترمیلک ۱ پیمانه
توت فرنگی تازه ۲/۳ پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید. قالب مستطیل ۲۰ در ۳۰ یا گرد ۲۵ سانتی را چرب کرده کاغذ روغنی بیاندازید.
برای تهیه باتر میلک یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را داخل لیوان ریخته یک پیمانه شیر روی آن بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به حال خود رها کنید تا باترمیلک شکل بگیرد. در مورد #باترمیلک قبلا مفصل توضیح داده ایم.
برای این کیک تمامی مواد باید کاملا به دمای محیط رسیده باشند. این نکته بسیار مهم است.
ابتدا کره به دمای محیط رسیده را همراه شکر خوب بزنید تا سبک و پوک شود.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای با چنگال مخلوط کنید. سپس مخلوط تخم مرغ را کم کم به مخلوط کره اضافه کرده با همزن بزنید در حدی که کاملا مخلوط شوند بیش از اندازه مواد را نزنید. سپس آب لیمو را اضافه کنید و بعد از آن باتر میلک را اضافه کرده بزنید. در کاسه ای جداگانه آرد و نشاسته ذرت را الک کنید. سپس بقیه مواد خشک یعنی جوش شیرین، نمک و پودر ژله را به آن اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. سپس مواد خشک را کم کم به مواد خیس اضافه کرده با دور کند همزن مخلوط کنید. دقت کنید مواد این کیک هم زدن زیادی ندارد فقط در حد مخلوط شدن و با دور کند بزنید. توت فرنگی ها را داخل دستگاه غذاساز پوره کرده به مخلوط مواد کیک اضافه کنید. مواد کیک را داخل قالب از پیش آماده شده بریزید. کیک را داخل فر از پیش گرم شده به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان از وسط کیک تمیز بیرون بیاید بپزید.
پس از سرد شدن روی کیک را با خامه یا کرم مورد نظر خود بپوشانید. #کرم_پنیری برای این کیک بسیار مناسب است.
نکته : نشاسته ذرت سفید رنگ است.
ارسال شده توسط کاربران سایت