آشپزی,  نانوایی

نان دو رنگ

-



نان دو رنگ

مواد لازم :
شکر ١ قاشق چایخوری
شیر ١/٣ پیمانه
خمیر مایه فوری یک و نیم قاشق چایخوری
تخم مرغ ٢ عدد
روغن مایع ١/٣ پیمانه
پودر قند ۵٠ گرم
نمک یک پنسه
پودر زنجبیل ١ قاشق سوپخوری
آرد حدود ٣٠٠ گرم
کاکائو ی مرغوب ٢ قاشق سوپخوری
کنجد برای روی نان

طرز تهیه :
شکر را شیر ولرم حل کرده و مایه خمیر را مخلوط کرده ۵ الی ١٠ دقیقه میذاریم تا عمل بیاد . تخم مرغ ، پودر قند، روغن مایع ، نمک و زنجبیل را مخلوط کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه و مایه خمیر عمل آمده را اضافه می کنیم و آرد را کم کم می ریزیم تا خمیر جمع بشه ولی هنوز چسبنده باشه ، خمیر را نصف می کنیم و روی نیمی از آن کمی آرد می ریزیم و ورز میدهیم تا چسبندگی آن گرفته بشه . روی نیم دیگه ی خمیر پودر کاکائو را کم کم اضافه کرده و ورز میدیم تا خمیر به دست نچسبه . خمیر ها رو به مدت ١ الی ٢ ساعت استراحت میدیم تا حجم خمیر ها دو برابر بشه. خمیر ها رو به هر شکلی که دوست دارید در میارید و ٢٠ الی ٣٠ دقیقه دیگه به خمیر استراحت میدیم . بعد از این زمان روی خمیر را کمی مرطوب کرده و کنجد می پاشیم و در فر گرم شده در دمای ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ الی ٢۵ دقیقه میگذاریم.

ارسال شده توسط کاربران سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *