آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

شامی (نخود، لپه، سیب زمینی، گوشت و….)

-



شامی (نخود، لپه، سیب زمینی، گوشت و….)

نخود ۲۵۰گرم
لپه ۲۵۰گرم
سیب زمینی دو عددمتوسط
پیاز یک عدد بزرگ
گوشت یا مرغ ۲۵۰گرم
ادویه و نمک به مقدارلازم
تخم مرغ دو عدد

همه مواد میزاریم باهم بپزه جز تخم مرغ بعد گوشت رو ریش ریش میکنیم و بقیه مواد رو یا چرخ میکنیم یا مولینکس.
بعد گوشت اضافه میکنیم و تخم مرغ میزنیم وکاملا مخلوط میکنیم نباید شل باشه اگه شل بود یکم ارد بزنید ماهیتابه رو میزاریم داغ بشه اندازه یه قاشق بزرگ برمیداریم و تو دست بهش شکل میدیم یعنی باید سفتیش طوری باشه که تو دست شکل بگیره مثه کوکوسیب زمینی پخته بعد سرخش میکنیم با چای و سبزی و پنیر موقع افطار سرو میکنیم(بعضی ها واسه اینکه بافت کوکو نرم باشه بجای لپه عدس میریزن اما رنگش دیگه اینجوری قشنگ نمیشه)

ارسال شده توسط کاربران سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *