آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

شامی (نخود، لپه، سیب زمینی، گوشت و….)

-



شامی (نخود، لپه، سیب زمینی، گوشت و….)

نخود ۲۵۰گرم
لپه ۲۵۰گرم
سیب زمینی دو عددمتوسط
پیاز یک عدد بزرگ
گوشت یا مرغ ۲۵۰گرم
ادویه و نمک به مقدارلازم
تخم مرغ دو عدد

همه مواد میزاریم باهم بپزه جز تخم مرغ بعد گوشت رو ریش ریش میکنیم و بقیه مواد رو یا چرخ میکنیم یا مولینکس.
بعد گوشت اضافه میکنیم و تخم مرغ میزنیم وکاملا مخلوط میکنیم نباید شل باشه اگه شل بود یکم ارد بزنید ماهیتابه رو میزاریم داغ بشه اندازه یه قاشق بزرگ برمیداریم و تو دست بهش شکل میدیم یعنی باید سفتیش طوری باشه که تو دست شکل بگیره مثه کوکوسیب زمینی پخته بعد سرخش میکنیم با چای و سبزی و پنیر موقع افطار سرو میکنیم(بعضی ها واسه اینکه بافت کوکو نرم باشه بجای لپه عدس میریزن اما رنگش دیگه اینجوری قشنگ نمیشه)

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *