آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

سوپ جو بدون خامه

-



سوپ جو بدون خامه

جو پوست کنده  ………۱ لیوان
برنج……………………..نصف لیوان
هویج…………………..۵_۶ عدد رنده شده
سینه ی مرغ پخته …….۱ عدد ریش ریش شده
جعفری خرد شده…….مقداری
سیب زمینی……………۱ عدد متوسط رنده شده
پیاز ………………..۱ عدد
نخود فرنگی و ذرت …………مقداری
آب مرغ…………………۱ لیتر
رب گوجه فرنگی………۳قاشق
زردچوبه,ادویه,نمک……….مقدار لازم
آبلیمو…………………….۲_۳قاشق

_جو را چند ساعت در آب خیس کنید…(حداقل ۱۲ساعت)
_جو  و برنج را با مقداری آب بگذارید روی شعله تا بپزه…
_وقتی جو خوب خودشو ول کرد آب مرغ رو اضافه کنید.جو باید خوب پخته شده باشه…
_هویج هارا رنده کرده به مواد اضافه کنید،سیب زمینی درین سوپ سبب لعاب دار شدن میشه…
_هم میتونید رنده کنید،هم میتونید نگینی خورد کنید…
_کم کم همه ی مواد رو به سوپمون اضافه میکنیم،غیراز پیاز و ادویه و رب…
_بهتره مرغمون رو هم دیرتر اضافه کنیم چون پخته است!
_در ظرفی جدا پیاز داغ میکنیم و زردچوبه و ادویه میزنیم،رب را سرخ میکنیم…
_کمی آب بهش اضافه میکنیم تا رقیق بشه،حالا روی مواد سوپ میریزم…
_آبلیمو را اضافه میکنیم و میذاریم خوب جا بیوفته
۱) جو زمان پخت طولانی تری نسبت به بقیه مواد دارد،بهتره که خوب پخته بشه بعد بقیه مواد رو اضافه کنیم…
۲)مثل همیشه من ازعصاره استفاده کردم،چون آب مرغ ریخته بودم،از عصاره ی بره و قارچ استفاده کردم…
۳) در صورت داشتن پودر جوانه ی گندم،یک قاشق به سوپ اضافه کنید،لعاب خوبی میده…
۴)اگر قارچ بریزید خیلی طعم بهتری خواهد داشت…

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *