خامه فرم گرفته قنادی برای تازه کارها
خامه فرم گرفته قنادی
رایج ترین سوال کسانی که برای اولین بار قصد تزئین کیک رو دارن طرز تهیه خامه فرم گرفته هست.
اما واقعا بهترین و کم دردسرترینش همونی هست که قنادها ازش استفاده میکنند. خامه های مخصوص قنادی چربی بالاتری دارن و به همین دلیل خیلی بهتر فرم میگیرن.
امروزه خامه مخصوص قنادی رو همه مغازه های لوازم قنادی دارن. این خامه ها شیرین شده و منجمد به فروش میرسند.
برای استفاده از این خامه کافیه حدود نیم ساعت زودتر از فریزر خارجش کنید تا به حالت نیمه منجمد در بیاد. طوری که زیاد سفت نباشه و کاملا هم شل نشده باشه. با چاقو یا قاشق خامه رو تکه تکه کنید و با دور متوسط همزن بزنید.
حدود ده تا پانزده دقیقه طول میکشه تا حجم خامه دو برابر بشه و کاملا فرم بگیره.
این خامه ها دردسر خاصی ندارن و استفاده ازشون خیلی راحته. فرم گرفتنش هم تضمینیه.
پس توصیه من به شمایی که تازه کار هستید استفاده از خامه مخصوص قنادی هست.
ارسال شده توسط کاربران سایت