آشپزی,  کیک و شیرینی

خامه فرم گرفته قنادی برای تازه کارها

-



خامه فرم گرفته قنادی
رایج ترین سوال کسانی که برای اولین بار قصد تزئین کیک رو دارن طرز تهیه خامه فرم گرفته هست.

اما واقعا بهترین و کم دردسرترینش همونی هست که قنادها ازش استفاده میکنند. خامه های مخصوص قنادی چربی بالاتری دارن و به همین دلیل خیلی بهتر فرم میگیرن.
امروزه خامه مخصوص قنادی رو همه مغازه های لوازم قنادی دارن. این خامه ها شیرین شده و منجمد به فروش میرسند.
برای استفاده از این خامه کافیه حدود نیم ساعت زودتر از فریزر خارجش کنید تا به حالت نیمه منجمد در بیاد. طوری که زیاد سفت نباشه و کاملا هم شل نشده باشه. با چاقو یا قاشق خامه رو تکه تکه کنید و با دور متوسط همزن بزنید.
حدود ده تا پانزده دقیقه طول میکشه تا حجم خامه دو برابر بشه و کاملا فرم بگیره.
این خامه ها دردسر خاصی ندارن و استفاده ازشون خیلی راحته. فرم گرفتنش هم تضمینیه.
پس توصیه من به شمایی که تازه کار هستید استفاده از خامه مخصوص قنادی هست.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *