آشپزخانه فرنگی,  آشپزی

تارت گوشت و قارچ

-



تارت گوشت قارچ

تخم مرغ        2 عدد
ماست            1 پیمانه
روغن             1 پیمانه
بکینگ پودر    1 قاشق مرباخوری
نمک               کمی
آرد            به اندازه ای که به دست نچسبد
مواد میانی :
گوشت چرخ کرده
قارچ
فلفل دلمه
پنیر پیتزا
ذرت

اول دو تا تخم مرغ را با ماست با چنگال می زنیم بعد روغن مایع را می ریزیم، سپس نمک و آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک می کنیم و کم کم به تخم مرغها اضافه می کنیم. بعد اینکه خمیرمان را آماده کردیم مواد میانی را آماده می کنیم داخل ظرفمان خمیر را باز کرده مواد میانی را میریزیم روش. سپس پنیر مون رو اضافه کرده و از خمیر نوارهای باریکی درست کرده، بصورت حصیرچین روش قرار میدهیم و نهایتا برای طلایی شدن، با قلمو زرده تخم مرغ رو به روی خمیرمون مالیده و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد و بمدت ۱۵ دقیقه می گذاریم.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.