آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

آلبالو پلو

-



آلبالو پلو
یه پلوی شیک ومجلسی وخیلی هم خوشمزه

مواد لازم:
۱.برنج:۳ پ
۲.آلبالوی تازه:۲.۵ پ هسته گرفته
۳.خلال پسته:۵۰ گرم
فیله مرغ ۶ عدد
۴.گوشت چرخ کرده:۲۵۰ گرم
۵.شکر:۱/۲پ
۶.زعفران آب زده و کره:برای روی پلو

طرز تهیه:
برنج رو مثل بقیه پلو ها آبکش کرده و آماده میگذاریم نسبت آلبالو به برنج از ۳/۴پ میتواند تا ۱/۵ پ باشد هسته های آلبالو رو گرفته و لابلا شکر پاشیده چند ساعت صبر میکنیم و سپس روی حرارت گذاشته و ده دقیقه میجوشانیم تا آب بیندازد سپس در صافی ریخته آب آلبالو را جدا میکنیم برنج را دم گذاشته و آلبالو را لای برنج میریزیم و در اواخر پخت یک استکان از شهد آلبالو رو روی پلو میدهیم و میگذلریم پلو دم بکشد مقداری از پلوی ساده رو برای تزیین زعفرانی جدا دم میکنیم فیله های مرغ رو با زعفران و یک پیاز بزرگ و کمی نمک مزه دار میکنیم و به صورت حلزونی رل کرده در سیخ چوبی زده داخل کره تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود چون فیله مرغ خیلی سریع پخته میشود من از گوشت قلقلی هم استفاده کردم که با یک عدد پیاز رنده شده آب گرفته و کمی زعفران و نمک ودرست کردم و اطرافش رو کامل سرخ کردم بسته به ذائقه خانواده از گوشت یا مرغ میتوان به دلخواه استفاده کرد سپس پلو رو درظرف کشیده با خلال پسته و گوشت و فیله مرغ و پلوی زعفرانی وخلال پسته تزئین میکنیم.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *