آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

آش گشنیز

-



آش گشنیز
جو       برای هر نفر  1ق غ
گشنیز وشوید تازه    برای هر نفر ۱ق غ
دوغ یا ماست ترش   برای هر نفر نصف لیوان

جو رو با آب بزارید کامل بپزید وبعد سبزی های خرد شده رو بهش اضافه کنید و بذارید سبزی همراه جو کمی پخته شود و بعد کمی نمک وزردچوبه وفلفل سیاه اضافه کرده و زمانی که سبزی وجو کاملا پخت  دوغ رو داخلش بریزید .مواظب باشید آب خیلی زیادی به آش اضافه نکنید تا زمان افزودن دوغ زیاد آبکی نباشد.

🔔میتونید ماست ترش هم استفاده کنید که در این صورت یا با کمی آب مخلوط کنید یا آش اگه آبکی بود حتما از ماست استفاده کنید تا غلظت ودبی داشته باشه وبا ریختن دوغ زیادی آبکی نشه.
🔔میتونید از مقداری جو پرو هم استفاده کنید تا آش شما کمی غلیظتر باشد.
🔔میتوتید از کنی ماست زعفرانی برا تزیین استفاده کنید.
همچنین میتوانید مواد اولیه رو به سلیقه خود زیادتر کنید.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *