آشپزی,  کیک و شیرینی

کیک خامه ای

-



کیک خامه ای

چی لازم دارم:
*تخم مرغ – ۴ عدد (سفیده و زرده از هم جدا شود)
*شکر – نصف پیمانه
*آرد – یک پیمانه
*وانیل – کمی
برای تهیه پودینگ:
*شیر – ۴ پیمانه
*آرد – ۲ قاشق غذاخوری پر
*نشاسته – ۲ قاشق غذاخوری پر
*شکر – نصف پیمانه
*تخم مرغ – یک عدد
*کره – یک قاشق غذاخوری
وانیل – کمی
برای روی کیک : پودر نارگیل

چطوری درست کنم:
*برای تهیه کیک سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا فرم بگیرد.
*شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
*در کاسه جداگانه ای زرده را هم بزنید تا خامه‌ای شود و به مخلوط سفیده اضافه کنید.
*آرد و وانیل را اضافه و آرام باهم مخلوط‌کنید.
* مایه کیک را در قالب مناسب بریزید و به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه در فر که از قبل روی ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم‌شده است، قرار دهید.
*کیک را دربیاورید و بگذارید خنک شود.
* برای تهیه پودینگ تمامی مواد لازم به‌جز کره و وانیل را باهم مخلوط‌کنید و روی حرارت بپزید.مواد را مرتب هم بزنید تا خود را بگیرد.سپس کره و وانیل را اضافه کنید و پخت را ادامه دهید تا کره آب شود.
*پودینگ را روی کیک بریزید و با پودر نارگیل تزیین کنید.

ارسال شده توسط کاربران سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *