آشپزی,  دسر و بستنی

موس آلبالو

-



موس آلبالو

مواد لازم

آلبالو بدون هسته ۲۵۰ گرم
شکر (نرم و دانه ریز) یک دوم پیمانه یا (۱۰۰ گرم)
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری پر
آب ۱۰۰ میلی حدود ۱/۲ پیمانه
خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه

۱.آلبالوها را در مخلوط کن مخلوط کنید. پس از اینکه به شکل پوره درآمدند، آن را از صافی رد کنید؛
۲.شکر و پودر ژلاتین را در قابلمه مناسب بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید؛
۳.آب را به مخلوط شکر افزوده و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و پس از اینکه شکر و ژلاتین کاملاً در آب حل شدند، آن را از روی حرارت بردارید؛

۴.پوره آلبالو را به مخلوط بالا اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید کاملاً سرد شود؛
۵.خامه را در ظرفی جداگانه بریزید و با چنگال کم هم بزنید تا یکدست شود .چند قاشق از مواد البالو را به خامه اضافه کنید و با چنگال بزنید تا خامه کاملا باز بشه و گلوله نداشته باشه .
۶.مخلوط آلبالو را به تدریج به خامه اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله آخر، وانیل را به آن افزوده و مجدداً هم بزنید؛
۷.مواد آماده شده را در قالبی مناسب بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد .. برای لایه پایینی هم از ژله البالو میتونید استفاده کنید که خالی از لطف نیست . دسر را به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد؛
۸.پس از این مدت، موس را از یخچال بیرون آورید و در ظرف مورد نظر برگردانید و میل کنید .

ارسال شده توسط کاربران سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *