آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

موسکا بادمجان

-



موسکا بادمجان

موساکا بادمجون

بادمجان متوسط ۶ تا ۷ عدد
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سیر ۱ حبه
گوجه فرنگی ۵ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق  غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
دارچین ۱ قاشق  چایخوری
ادویه ۱ قاشق  چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق  چایخوری
نمک
آرد سوخاری نصف لیوان
سس بشامل یک و نیم لیوان
پنیر رنده شده (ترجیحا چدار) یک سوم لیوان

بادمجانها را پوست گرفته وبرش بزنید کمی گریل کرده یا با روغن کم تفت بدین

واسه سس گوشت:
پیاز و سیر رو تفت داده و سایر ادویه ها رو با گوشت توش میریزیم. بعد از ۱۰ دقیقه که با حرارت ملایم پخت گوجه ها رو اضافه میکنیم.

وقتی خوب جا افتاد رب گوجه و آبلیمو و نمک رو میریزیم و از روی حرارت برش میداریم.

فر رو روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد  قرار میدیم.

ظرف مورد نظرتون رو با روغن زیتون چرب کرده و آرد سوخاری میپاشیم.

یه لایه بادمجون کفش میچینیم.  لایه بعدی همه ی سس گوشت
بعد با بقیه بادمجونها روش رو میپوشونیم و سطح موسکا رو باهاش میپوشونیم.

در نهایت هم پنیر رنده شده رو روش میپاشیم.
هر پنیری.
درون فر میره به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه باید روی موسکا طلایی بشه

بذارید کمی سرد شه تا راحتتر بتونید برش بزنید.

ارسال شده توسط کاربران سایت.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.