آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

کوکو مرغ

-



کوکو مرغ

سینه ی مرغ رو خام چرخ میکنیم و به همراه پیاز رنده شده و یک حبه سیر رنده شده ورز میدیم بعد با نمک،فلفل و زردچوبه و ادویه دلخواه که من از ادویه کاری استفاده کردم مخلوط کرده و یک زرده ی تخم مرغ به ان اضافه میکنیم.تو دستمون حالت میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.
🔔دوستان دقت کنید که اگه حرارت گاز رو کم کنیم کتلت های ما اب میندازن
🔔میتونیم کتلت هارو تو ارد سوخاری بغلتونیم و بعد سرخ کنیم
🔔مرغ حتما باید خام باشه در غیراین صورت کتلت ما خشک میشه.نوش جان.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.