آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

کوکوی مرغ

-



کوکوی مرغ

ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ :ﺑﺮﺍﯼ ۵ ﻧﻔﺮ
۱.ﺭﻭﻏﻦ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
۲.ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ (ﺑﺰﺭﮒ ﻭ ﺁﺑﭙﺰ (ﺍﺧﺘﯿﺎﺭﯼ):۱ﻋﺪﺩ
۳.ﻣﺮﻍ (ﺑﺪﻭﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ):نﯿﻢ ﻛﯿﻠﻮ
۴.ﺳﯿﺮ:۲ﺣﺒﻪ
۵.ﻧﻤﻚ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
۶.ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ:۴ﻋﺪﺩ
۷.ﺳﺒﺰﯼ(ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ ﻭ ﮔﺸﻨﯿﺰ ﭘﺎﻙ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ):۲۰۰ﮔﺮﻡ

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻛﻤﯽ ﺭﻭﻏﻦ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺳﯿﺮ ﻭ ﻛﻤﯽ‌ﻧﻤﻚ ﺁﺏ‌ﭘﺰ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺳﺮﺩ ﺷﻮﺩ.ﺳﭙﺲ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺧﺮﺩ ﻛﺮﺩﻩ ﯾﺎ ﺭﯾﺶ ﺭﯾﺶ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﯾﺎ ﭼﺮﺥ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ، ﮔﺸﻨﯿﺰ، ﻧﻤﻚ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﯿﺪ. ﺗﺨﻢ‌ﻣﺮﻍ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﯿﺪ.ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ‌ﺍﯼ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺩﺍﻍ ﺷﻮﺩ. ﺳﭙﺲ ﻛﻮﻛﻮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﺩﻭ ﻃﺮﻑ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺳﺮﺥ ﻛﻨﯿﺪ. ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻧﺎﻣﺮﺗﺐ ﺑﺮﺵ ﺩﺍﺩﻩ ﺳﺮﻭ ﻛﻨﯿﺪ. 
 
ﻧﻜﺎﺕ:
۱)ﺗﺎﺑﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ‌ﺍﯼ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﻗﻄﺮ ﻛﻮﻛﻮ ﻧﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﻧﺎﺯﻙ ﻭ ﻧﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺿﺨﯿﻢ ﺷﻮﺩ. 
۲)ﺍﯾﻦ ﻛﻮﻛﻮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻧﺎﻥ ﯾﺎ ﻛﺘﻪ ﻭ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ﺳﺮﻭ ﻛﻨﯿﺪ. 
۳)ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﻛﻮﻛﻮ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﻣﯿﻜﻨﺪ(ﺣﺪﺍﻛﺜﺮ ۱ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ). 
۴)ﺍﮔﺮ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﻛﻮﻛﻮ ﺷﻤﺎ ﭘﻒ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﭼﺮﺑﯽ ﻛﻤﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺩﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺧﻮﺏ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺯﺭﺩﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﻛﻮﻛﻮ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ﻃﺒﺦ ﻛﻨﯿﺪ. 
۵)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﯾﻚ ﻋﺪﺩ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﭘﺨﺘﻪ ﻭ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻛﻮﻛﻮ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻇﺎﻫﺮ ﺁﻥ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ ﺷﻮﺩ.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.