کوفته تبریزی
کوفته تبریزی
ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ :ﺑﺮﺍﯼ ۴ ﻧﻔﺮ
۱.ﻟﭙﻪ:۱۰۰ ﮔﺮﻡ
۲.ﺁﻟﻮ:۱۰ ﻋﺪﺩ
۳.ﭘﯿﺎﺯ:۱ ﻋﺪﺩ
۴.ﺑﺮﻧﺞ:۲۰۰ ﮔﺮﻡ
۵.ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ(۲ ﻋﺪﺩ ﺧﺎﻡ ﻭ ۳ ﻋﺪﺩ ﺁﺑﭙﺰ):۵ ﻋﺪﺩ
۶.ﮔﻮﺷﺖ(ﭼﺮﺧﻜﺮﺩﻩ):ﻧﯿﻢ ﻛﯿﻠﻮ
۷.ﮔﺮﺩﻭ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
۸.ﺯﺭﺷﮏ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
۹.ﻧﻤﻚ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
۱۰.ﻓﻠﻔﻞﺳﯿﺎﻩ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
۱۱.ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ:۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
۱۲.ﺳﺒﺰﯼ(ﺷﺎﻣﻞ ﻣﺮﺯﻩ ، ﺗﺮﺧﻮﻥ ، ﻧﻌﻨﺎ ﻭ ﺟﻌﻔﺮﯼ):۵۰ ﮔﺮﻡ
۱۳.ﺁﺭﺩ ﻧﺨﻮﺩﭼﯽ:۵۰ ﮔﺮﻡ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
ﺑﺮﻧﺞ ﻭ ﻟﭙﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﻬﺎﯼ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺁﺑﭙﺰ ﻛﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺁﺏ ﺁﻥ ﻛﺎﻣﻼ ﺟﺬﺏ ﻣﻮﺍﺩ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﭼﺮﺥ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺧﻜﺮﺩﻩ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺭﺩ ﻧﺨﻮﺩﭼﯽ ﻭ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺳﺒﺰﯼ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﯿﺪ.ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻥ ﺁﺭﺩ ﻧﺨﻮﺩﭼﯽ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻛﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﻏﻠﻈﺖ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮﺳﻨﺪ ﻭ ﺳﻔﺖ ﺷﻮﻧﺪ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﻫﯿﺪ.(ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻛﻤﯽ ﺑﻬﺪﺍﺷﺘﯽ ﺗﺮ!!!)
ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﻩ ﻛﻮﻓﺘﻪ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﮔﺮﺩ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻓﺸﺎﺭ ﺩﺳﺖ ﺣﻔﺮﻩ ﺍﯼ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﺁﻥ ﺯﺭﺷﻚ ﺳﺮﺥ ﺷﺪﻩ ، ﮔﺮﺩﻭ، ﺁﻟﻮﯼ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻭ ﯾﻚ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺁﺑﭙﺰ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻛﻮﻓﺘﻪ ﺭﺍ ﮔﺮﺩ ﻛﻨﯿﺪ.
ﺣﺎﻝ ﻇﺮﻓﯽ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺁﻥ ﭘﯿﺎﺯﺩﺍﻍ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺯﺭﺷﻚ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﯾﻚ ﯾﺎ ﺩﻭ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺁﺏ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﻛﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﺁﺏ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺟﻮﺵ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ۵۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﭙﺰﻧﺪ.
ﻧﻜﺎﺕ:
۱)ﺍﮔﺮ ﻣﺎﯾﻪ ﻛﻮﻓﺘﻪ ﺧﻮﺏ ﺳﻔﺖ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﻭﺍﺭﻓﺘﻦ ﺁﻥ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﺎﭼﯿﺰ ﺍﺳﺖ.
۲) ﺣﺘﻤﺎ ﻛﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﺁﺏ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺟﻮﺵ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﻭﺍ ﻧﺮﻭﻧﺪ.
۳)ﻛﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻧﺰﺩﯾﻚ ﺑﻪ ﻡ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ ﻭ ﺳﻌﯽ ﻛﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺣﺪ ﻣﻤﻜﻦ ﻓﻀﺎﯼ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﯿﻦ ﺁﻧﻬﺎ ﻧﺒﺎﺷﺪ.
۴) ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﺷﺪﻥ ﺁﺏ ﻛﻮﻓﺘﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺁﻟﻮ ، ﮔﺮﺩ ﻟﯿﻤﻮ ﯾﺎ ﻟﯿﻤﻮ ﻋﻤﺎﻧﯽ ﻭ ﯾﺎ ﺭﺏ ﺁﻟﻮﭼﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﯿﺪ.
ارسال شده توسط کاربران سایت.