آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

کوفته برنجی

-



کوفته برنجی

گوشت چرخ کرده
برنج نیم پز
لپه نیم پز و
سبزی کوفته
زردچوبه و فلفل و نمک
من مقدار برنج و لپه رو روی هم رفته با مقدار گوشت برابر ریختم یعنی اگه ۵۰۰ گرم گوشت میریزی ۲۵۰ گرم برنج و ۲۵۰ گرم لپه

مواد داخلی کوفته هم
پیاز داغ و آلو بخارا و زرشک و گردو

مواد رو بجز مواد میانی باهم قاطی می کنیم و ورز میدیم و بعد از هر کدام نقداری برداشته و به شکل کاسه باز میکنیم و از  مواد میانی یه مقدار میریزیم وسطش و می بندیمش. باید دقت کنیم که مواد دقیقا وسط قرار بگیره و ترک تو کوفته نباشه که وا بره
وقتی همه رو آماده کردیم سس رو درست می کنیم اول پیاز داغ درست می کنیم و بعد فلفل و نمک و زردچوبه می زنیم و یه تفت می دیم و بعد رب می زنیم و تفت می دیم و در اخر آب می ریزیم. اگر ظرفمون خیلی بزرگ نبود آب رو به اندازه ای باید ریخت که تقریبا روی کوفته ها رو بگیره و اگر ظرفمون خیلی بزرگ بود تا نصف آب می کنیم و یا کوفته رو می چرخونیم یا اینکه روی قسمت کوفته که بیرونه با قاشق سس میریزیم که خشک نشه و ترک نخوره. در ضمن در زمان پخت در ظرف رو نباید بزاریم چون کوفته ترک می خوره
اگر مقدار گوشت هم کم می خواید استفاده کنید یه دونه تخم مرغ تو موادش بزنید که خیالتون راحت بشه که وا نره اما اگر مقدار گوشتتون نسبت به بقیه مواد بیشتره تخم مرغ نمی خواد چون سفت میشه
امیدوارم خوب توضیح داده باشم.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.