آشپزخانه فرنگی,  آشپزی

کوفته ازمیر

-



کوفته ازمیر

۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده داریم که با یک پیاز بزرگ رنده ریز کرده و نمک و فلفل و زیره و ۱ عدد تخم مرغ و ۱ ق غ پودر نان باگت خشک شده خوب مخلوط کرده و ۱ ق غ جعفری خرد شده تازه بهش اضافه میکنیم، از گوشتها گلوله هایی برداشته و آنها را به بلندیه انگشت میانی و کمی تپل حالت میدهیم، کمی در روغن کم سرخ میکنیم
دو عدد سیب زمینی رو چهار قاچ کرده و هر برش را دوباره از وسط به طول برش میزنیم، کمی در روغن سرخ میکنیم تا نیم پز شود
سس مان شامل دو عدد گوجه رنده شده و یک ق غ رب است که کمی در روغن خیلی کم تفت میدهیم، یک لیوان آب به مواد افزوده و میگذاریم سس بجوشد
سس را در ظرف پیرکس ریخته و کوفته ها را رویش قرار میدهیم، لا به لای کوفته ها سیب زمینی قرار میدهیم، بهد تو فر۱۸۰درجه به مدت ۳۰ دقیقه  میزاریم. نوش جون

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.