آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

کشک بادمجان

-



کشک بادمجان

بادمجان     5عدد متوسط
پیاز            1عدد متوسط
سیر            3-4حبه
کشک          1لیوان

اول بادمجانها رو سرخ کردم و توی یک قابلمه ریختم و به اندازه ی یک استکان آب روش ریختم و درشو گذاشتم و زیر حرارتو کم کردم تا بادمجانها کاملا” نرم بشه.توی تابه جداگانه پیاز داغ و سیر داغ درست کردم وبهش زردچوبه و فلفل و نمک اضافه کردم و روی بادمجانها ریختم و نعنا داغ هم جدا درست کردم و مقداریشو توی بادمجانها ریختم و بقیه هم واسه تزیین نگه داشتم و در آخر هم کشکو اضافه کردم و کلیه مواد را مخلوط کردم و بعد از ۱۰ دقیقه که روی شعله ی کم گاز بود برداشتم توی ظرف ریختم و با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کردم.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.