آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

کروکت پنیری

-



کروکت پنیری

سیب زمینی پخته رنده شده  ۲عدد
تخم مرغ کوچک                   ۱عدد
سینه مرغ پخته و ریش شده  نصف
پیازچه ریز خورد شده          چندعدد
پنیر خامه ای        ۲تا ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه. فلفل. نمک. به میزان دلخواه
پودر سوخاری
کنجد
روغن سرخ کردنی

همه مواد و باهم مخلوط میکنیم. پنیر هم له میکنیم و خوب ورز میدیم. سپس به اندازه گردو از مواد برداشته توی دست حالت میدیم و به دلخواه تو پودر سوخاری یا کنجد میغلتونیم و تو روغن فراوون سرخ میکنیم. وقتی سرخ شد روی حوله کاغذی میزاریم تا روغن اضافه اون گرفته شه.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.