آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

کراکت مرغ و پنیر

-



کراکت مرغ و پنیر

مواد لازم :

سینه مرغ ۱ عدد
سیب زمینی پخته و رنده شده ۱عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۵ حبه
نمک کمی
فلفل قرمز کمی
پودر نان ..ارد سوخاری
پنیر گودا و چدار(میتونید از پنیر پیتزاهم استفاده کنید)

طرز تهیه :
سینه مرغ رو دوبار چرخ میکنیم ,با نمک و فلفل مزه دارش میکنیم,سیب زمینی پخته
ورنده شده رو بهش اضافه میکنیم,
پیاز رو رنده کرده آبشو گرفته  به مواد اضافه میکنیم ,سیر و رنده کرده و اضافه میکنیم
و خوب ورز میدیم  ,واسه اینکه بافتش باز نشه ۱ ق غ ارد گندم اضافه میکنیم,
حالا یه گلوله از مواد بر میداریم کف دستمون بازش میکنیم و پنیر هامونو وسطش قرار
میدیم و دوباره میبندیمش  ,بهتره یه کاسه آب هم کنار دستتون باشه واسه چسبوندنش
کمی آب بزنین..
خب من نون باکت های اضافه رو خشک میکنم و بعد پودرشون میکنم و توش ادویه میزنم و اونو به عنوان ارد سوخاری استفاده میکنم.
۲ تا تخم مرغ رو هم میزنم کمی اب بهش اضافه میکنم و کمی زعفرون,
کراکت ها رو تو تخم مرغ میزنیم و بعد در آرد سوخاری میغلتونیم
و بعد هم سرخ میکنیم و بعد ب مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار میدیم تا مغز پخت بشه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد..
میتونید کراکت هارو با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنی

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.