آشپزی,  دسر و بستنی

ژله بستنی رنگین کمان

-



ژله بستنی رنگین کمان

مواد لازم
بستنی وانیلی (لیوانی)  ۲ عدد
پودر ژله (۶ رنگ)
من از ژله های
انگور، بلوبری، طالبی، موز، پرتقال، هندوانه استفاده کردم

طرز تهیه
اولین رنگ(قرمز): میزان هر بسته ژله ۱۰ قاشق غذاخوریه من۳ قاشق رو با یک چهارم لیوان آب جوش حل کردم برای شفاف تر شدن کمی روی حرارت قرار دادم تا بجوشه.(میشه ۳۰ثانیه داخل مایکروویو هم بذاریم). پس از سرد شدن ژله در فضای اتاق یک قاشق بستنی به آن اضافه کردم و هم زدم

بقیه ی ژله ها را به همین روش آماده کردم

برای رنگ نیلی در ی ک کاسه دیگر رنگ آبی بلوبری و سبزطالبی را مخلوط کردم رنگ سبز یک قاشق بیشتر از آبی ریختم تا رنگ مورد نظرم بدست آمد

در دو قالب قلبی و گلم روی هر قسمت یک رنگ ریختم برای قالب گل از تمام رنگ ها استفاده کردم برای قالب قلبم پنج رنگ قرمز نارنجی زرد سبز و آبی سپس آنها را در یخچال به مدت نیم ساعت گذاشتم
فقط توجه داشته باشین نباید ژله ها خیلی سفت بشه چون در پایان لایه های ژله از هم جدا میشن… پس ازبستن ژله ها برای قالب قلبی بقیه ی ژله ی بنفش را با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط کردم پس از سرد شدن دو قاشق پر بستنی اضاف کردم داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال تا سرد شود

اما برای قالب گل یک بسته ژله ی تمشک را درست کردم با روش قبل و بستنی زدم روی اون ریختم

قالب قلبی را چون بلند تر هست به ترتیب رنگ های رنگین کمان بقیه ی ژله ها رو درست کردم با بستنی مخلوط کردم به ترتیب هر لایه که پس از نیم ساعت بست لایه ی بعدی رو روی اون ریختم

پس از کامل شدن ژله ها بشقابی که میخواستم ژله ر‌و داخلش برگردونم با آب سرد خیس کردم
ظرف ژله را برداشته حدود نیم سانت دور ژله ی چسبیده به قالب را با کارد کشیدم سپس داخل آب جوش گذاشتم بعد از ۵ ثانیه داخل بشقاب برگرداندم

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.