آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

پیاز سوخاری

-



پیاز سوخاری

چی لازم دارم:
آرد ۲ لیوان
ماالشعیر حدودا ۳۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۴/۱ پیمانه
پیاز درشت حدااقل ۴ عدد
نمک بمیزان لازم
چه جوری درست میشه:
در کاسه ایی آرد و نمک را با هم مخلوط کنید سپس روغن و ماالشعیر را اضافه کنید بهتر است به این خمیر مدت یک ساعت استراخت دهید . حال پیاز ها را اماده کنید انها را به حلقه ایی حدودا یک سانتی برید و با فشار دست حلقه ها را از هم باز کنید بهتره بخش های مرکزی پپاز رو که تبدیل به دایره های کوچک می شوند رو استفاده نکنیم و برای امور دیگری مثل سالاد و غیره استفاده کنید روغن را داغ کنید اگر از سرخ کن استفاده می کند ان را روی دمای ۱۷۵ درجه تنظیم کنید . در کاسه ایی دیگر سفیده ها ی تخم مرغ را حسابی بزنید تا کاملا کف بکنند و از کاسه بیرون نریزند این مخلوط سفیده را با مخلوط اردی مخلوط کنید و خیلی سریع کار کنید حلقه های پیاز را درون خمیر قرار دهیم به کمک یک چنگال ان ها را درون روغن بگذارید هر دفعه از تعداد متناسب با ظرف روغن خود استفاده کنید از روغن خارج نموده در آبکش بگذارید تا روغنش بره بعد نوش جان کنید.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.