پودینگ شکلاتی
پودینگ شکلاتی
شیر دو پیمانه
شکر نصف پیمانه
پودر کاکائو یک سوم پیمانه
نشاسته ذرت چهار ق م
نمک یک چهارم ق م
وانیل مقداری
زرده تخم مرغ درشت سه عدد
ابتدا نصف پیمانه از شیر رو جدا میکنیم و مابقی شیر رو درظرفی ریخته با شکر و پودر کاکائو مخلوط میکنیم روی حرارت قرار میدیم تا کاملا با هم مخلوط بشن و شیر داغ بشه اما نجوشه
در ظرفی دیگر تخم مرغ و وانیل را با هم زن دستی بمدت دو دقیقه خوب میزنیم سپس نمک نشاسته ذرت و شیر باقی مانده رو اضافه میکنیم
در اخر شیر کائو داغ را به آرامی اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا تخم مرغ نبرد
مواد را دوباره به روی گاز بر میگردانیم و تا موقع جوشیدن مدام هم میزنیم
( شعله ملایم)
دو سه دقیقه باید بجوشد
در ظرف مخصوص تک نفره مریزیم و روی پودینگ رو با سلفون پوشش میدیم تا موقع سرد شدن رویه نبندد
بهتره بعد یک روز خنک شدن در یخچال سرو کنید
نوش جان
ارسال شده توسط کاربران سایت