آشپزی,  نانوایی

نان روغنی

-



نون روغنی

۵پیمانه آرد الک شده.
۱ق غ پر خمیرمایه.
شیر۱لیوان سرخالی.
گلاب ۱/۴ لیوان.
تخم مرغ ۲عدد.
کره ۱۰۰گرم.

طرز تهیه:
شیر با کره رو روی حرارت بزارید تا ذوب بشه ولی دستتون رو نسوزونه.آردم حتما الک کنید.همه رو با هم مخلوط کنید.شکر هم ۳ق غ بزنید.خوب ورز بدید.اگه خمیر شل بود بهش آرد اضافه کنید.و بزارید توی ظرف و روشو نایلون بکشید و لای ملافه بپیچید و جای گرم بزارید تا یک ساعت ور بیاد.بعد پف خمیر رو بگیرید و بهش فرم بدید و توی ظرفی که میخواید بپزیزد قرارش بدید و روشو بپوشونید تا ۲۰ دقیفه دیگه استراحت کنه.بعد رومال خمیر رو بزنید و کنجد و سیاه دونه بپاشید و توی فر از قبل گرم شده قرار بدید.میتونید داخل فر طبقه پایین یک ظرف آب بزارید تا نونتون خشک نشه.۵دقیقه آخر شعله بالا فر رو بزنید تا روی نونتون خوش رنگ بشه.
شکرشو میتونی بیشتر بزنین.کشمش و گردو هم میتونی بریزین داخلش. پنیر،خرما.مارمالا.شکلات صبحونه هم میتونین وسط خمیرتون بزارین .وانیل وگلاب هم حتما بزنین که بوی خمیرمایه نده.من کمی عسل گرم کردم با برس روی نونام کشیدم .

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *