آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

ماهی انگشتی

-



ماهی انگشتی

مواد لازم:

شیر ماهی ۵۰۰ گرم
                                 
نمک و فلفل به میزان لازم

سویا سس ۲ قاشق سوپخوری
                     
پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم

آرد سوخاری ۳۰۰ گرم  
                           
تخم مرغ ۲ عدد

آرد سفید ۱۰۰ گرم
                               
روغن به میزان لازم

طرز تهیه :

ماهی را به قطعات یکدست به بلندی ۱۰ سانتی متر و ضخامت ۱ سانتیمتر خرد نموده شسته و خشک می نماییم کمی نمک و فلفل به سویا سس اضافه میکنیم و بوسیله قلم مو روی ماهی بمالید پنیر را با آرد سوخاری مخلوط می کنیم تخم مرغ را همراه با کمی نمک به هم می زنیم قطعات ماهی را در آرد غلطانده سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم بعد در مخلوط پنیر و آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.