آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

لوبیا پلو

-



لوبیا پلو

ﻣﻮﺍﺩ ﻻ‌ﺯﻡ:
۱.ﺑﺮﻧﺞ: ۳ ﻟﯿﻮﺍﻥ
۲.ﻟﻮﺑﯿﺎ: ۳ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻩ
۳.ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ: ۳۰۰ ﮔﺮﻡ
۵.۴.ﭘﯿﺎﺯ: ۱ ﻋﺪﺩ
۵ ﮔﻮﺟﻪ: ۲ ﻋﺪﺩ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ
۶.ﺭﺏ: ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
۷.ﻧﻤﮏ، ﻓﻠﻔﻞ، ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﭘﯿﺎﺯﻫﺎ ﺭﻭ ﺗﻔﺖ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺗﺎ ﻃﻼ‌ﯾﯽ ﺑﺸﻦ ﺑﻌﺪ ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ ﺭﻭ ﺑﻬﺶ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﺣﺪﯼ ﮐﻪ ﺭﻧﮓ ﮔﻮﺷﺖ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﮐﻨﻪ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﺎﯼ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﻭ … ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺗﻔﺖ ﻣﯿﺨﻮﺭﻥ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺁﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺭﺏ ﺭﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﻫﺎ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻤﯽ ﮐﻪ ﺗﻔﺖ ﺧﻮﺭﺩ ﻧﻤﮏ، ﻓﻠﻔﻞ ، ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺩﻡ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﻭ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﺗﺎ ﺑﺎ ﺷﻌﻠﻪ ﮐﻢ ﻣﺎﯾﻊ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ ﺟﺎ ﺑﯿﻔﺘﻪ ﻭ ﮐﻢ ﺁﺏ ﺗﺮ ﺑﺸﻪ.

ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﻭ ﺁﺑﮑﺶ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﺎﯾﻊ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪ ﺗﻪ ﺩﯾﮓ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺳﻠﯿﻘﻪ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺑﺬﺍﺭﯾﻦ ﺣﺎﻻ‌ ﯾﮏ ﻻ‌ﯾﻪ ﺍﺯ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﻭ ﺩﺭ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﺑﻌﺪ ﯾﮏ ﻻ‌ﯾﻪ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ، ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺗﻤﺎﻡ ﺑﺸﻪ ، ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﮐﻤﯽ ﭘﻮﺩﺭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺭﻭ ﺭﻭﯼ ﭘﻠﻮ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺑﺎ ﺷﻌﻠﻪ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﭘﻠﻮ ﺩﻡ ﺑﮑﺸﻪ.
ﻧﮑﺎﺕ ﻣﻬﻢ:
۱. ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﮔﻮﺟﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺭﺍﺯﻫﺎﯼ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺷﺪﻥ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍﺳﺖ.
۲. ﺍﺩﻭﯾﻪ ﻏﺎﻟﺐ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ، ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻫﺴﺘﺶ … ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺑﻨﺎ ﺑﻪ ﺳﻠﯿﻘﻪ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺍﺯ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻦ.
۳. ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ، ﺳﺎﻻ‌ﺩ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﺭﻭ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻨﯿﻦ.
۴. ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﻫﻢ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺳﺖ ؛ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺍﺯ ﺳﯿﻨﻪ ﻣﺮﻍ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻦ.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.