آشپزخانه فرنگی,  آشپزی

قارچ شکم پر

-



قارچ شکم پر

قارچهای خیلی درشت رو انتخاب میکنیم بعداز شستشو پایه قارچ رو جدا میکنیم و با چاقو اروم اطرافش رو خالی میکنیم. با برس  قارچ رو روغن مالی کرده و توی سینی چرب شده میچینیم.
گوشت چرخ کرده و پایه های قارچ رو که جدا کردیم با پیاز حسابی تفت میدیم و نمک و فلفل و ادویه و اویشن ورب گوجه و ابلیمو زده و با مایه گوشتی داخل قارچ  رو پر میکنیم و روی مایه گوشتی پنیر پیتزا زده و در فر از پیش گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقیقه زمان میدهیم تا قارچ پخته شود و پنیر طلایی شود.

نکته:پیش گرمایش ضروریه. وگرنه قارچ اب میندازه و بد شکل و خشک میشه.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.