فسنجان
فسنجان
مرغ بمقدار لازم
گردو 300 گرم
پیاز متوسط 1عدد
رب انار 2 قاشق
✔مرغ را آب پز کرده و از آب مرغ برای درست کردن فسنجان استفاده میکنیم .
گردو را آسیاب کرده و همراه پیاز ریز رنده شده و آب مرغ داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت میگذاریم .
رب انار را با کمی آب رقیق میکنیم و به گردو اضافه میکنیم .
حرارت گاز را زیاد میکنیم تا بجوش آید و مواظبت میکنیم تا سر ریز نشود .
بعد از اینکه جوش آمد حرارت را کم کرده تا آرام بجوشد و جا بیفتد و گاهی هم میزنیم تا ته نگیرد .
در اواخر پخت و جا افتادن مرغ پخته شده را اضافه میکنیم و سرو میکنیم .
✔مدل دیگری که میتوان درست کرد …
پیاز را رنده کرده و کمی با روغن تفت دهیم و بعد گردو و آب مرغ را اضافه کرد و بقبه مراحل را ادامه داد .
✔فسنجان را با گوشت چرخ کرده و بوقلمون و اردک هم درست میکنند که بسیار خوشمزه میشود .
🔔مقدار اب مرغ یا اب معمولی که داخل فسنجان میریزید کم باشد و مرحله به مرحله به فسنجان اضافه کنید تا گردو روغن بیشتری پس بدهد.
🔔البته میشود بدون آب مرغ هم درست کرد .
🔔برا روغن دهی بیشتر گردو میتوانید وقتی اب خورشتتان کم شد تکه های یخ داخلش بریزید.
🔔از آلوی بخارا هم میشود استفاده کرد .
آلوها را شسته و کمی خیس میکنیم و با کمی آب میپزیم و وقتیکه خورش جا افتاد اضافه میکنیم .
از آلو بیشتر وقتی استفاده میشود که فسنجان را با گوشت قلقلی درست میکنیم .
واقعا خوشمزه میشه .
🔔در شمال از رب آلوچه و رب گوجه فرنگی هم استفاده میکنند .
🔔اگر فسنجان شیرین یا ملس دوست دارید میتوانید بسته به ذائقه تان کمی شکر به آن اضافه کنید.
🔔هر جه مقدار گردوی بیشتری در فسنجان استفاده کنید مقدار روغنی که گردو خواهد داد بیشتر میشود .
ارسال شده توسط کاربران سایت