آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

عدسی

-



عدسی

ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ :ﺑﺮﺍﯼ ۵ ﻧﻔﺮ
۱.ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ:۳ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
۲.ﭘﯿﺎﺯ  (ﻣﺘﻮﺳﻂ ﻭ ﺭﯾﺰﺷﺪﻩ):۱ﻋﺪﺩ
۳.ﺳﯿﺮ (ﺭﯾﺰﺷﺪﻩ):ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
۴.ﻋﺪﺱ (ﭘﺨﺘﻪ):ﺭﺑﻊ ﮐﯿﻠﻮ
۵.ﺁﺭﺩ (ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ):۲ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
۶.ﻓﻠﻔﻞ ﺗﻨﺪ (ﺭﯾﺰﺷﺪﻩ):۱ﻋﺪﺩ
ﻃﺮﺯﺗﻬﯿﻪ: 
ﻋﺪﺱ ﺭﺍﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺳﯿﺮﻭﻓﻠﻔﻞ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺷﺪﻩ ﻣﯿﭙﺰﯾﻢ.ﺑﻌﺪﺍﺯﭘﺨﺖ ﻇﺮﻑ ﺭﺍﺍﺯﺭﻭﯼ ﺍﺟﺎﻕ ﮔﺎﺯ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﻋﺪﺱ ﺭﺍ ﺩﺭﺁﺑﮑﺶ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺁﺏ ﻋﺪﺱ ﺭﺍﺩﺭﻇﺮﻓﯽ ﺟﺪﺍﻧﮕﻪ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ.ﺳﭙﺲ ﻋﺪﺱ ﺭﺍﻫﻢ ﺩﺭﻇﺮﻓﯽ ﺟﺪﺍﺑﺎﮔﻮﺷﺘﮑﻮﺏ ﻣﯿﮑﺲ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ.
ﺩﺭﻇﺮﻓﯽ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﭘﯿﺎﺯﺭﺍﺭﯾﺰﺧﻮﺭﺩﮐﺮﺩﻩ ﺩﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺥ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺑﻌﺪ ﺭﺏ ﺭﺍﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭﮐﻤﯽ ﺗﻔﺖ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﻭﺁﺭﺩ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺭﺏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﺗﺎﺑﺎﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﮐﻤﯽ ﺑﺎ ﺭﺏ ﺗﻔﺖ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ. 
ﺑﻌﺪﺍﺯﺁﻥ ﺭﺏ ﺭﺍﺑﻪ ﻋﺪﺱ ﻣﯿﮑﺲ ﺷﺪﻩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ . ﺳﭙﺲ ﺁﺏ ﻋﺪﺱ ﺭﻭﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ. 
ﻇﺮﻑ ﺭﺍﺭﻭﯼ ﺍﺟﺎﻕ ﮔﺎﺯﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ.ﻭﺯﯾﺮﻇﺮﻑ ﺭﺍﮐﻢ ﮐﺮﺩﻩ ﺗﺎ ﭼﻨﺪﺟﻮﺵ ﺑﺰﻧﺪ. 
ﻋﺪﺳﯽ ﻣﺎ ﺁﻣﺎﺩﺳﺖ.

ﻧﮑات خوشمﺰﻩ ﺗﺮ ﺷﺪﻥ ﻋﺪﺳﯽ: 
۱. ﻋﺪﺱ ﺑﺴﺘﻪ‌ﺑﻨﺪﯼ ﺑﺨﺮﯾﺪ. ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﺴﺘﻪ‌ﺑﻨﺪﯼ ﺁﻥ ﭼﺮﻭﮎ ﻭ ﺳﻮﺭﺍﺥ‌ﺳﻮﺭﺍﺥ ﻧﺒﺎﺷﺪ. ﺩﺭ ﺿﻤﻦ، ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺭ ﮐﺎﺳﻪ‌ﺍﯼ ﺍﺯ ﺁﺏ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺧﯿﺲ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﺪ، ﻋﺪﺱ‌ﻫﺎ ﺗﻪ ﻇﺮﻑ ﺑﺎﻗﯽ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺳﻄﺢ ﺁﺏ ﻧﯿﺎﯾﻨﺪ. ﺑﻪ ﻋﻼ‌ﻭﻩ ﺍﺯ ﺧﺮﯾﺪﻥ ﻋﺪﺱ‌ﻫﺎﯼ ﻓﻠﻪ‌ﺍﯼ ﻧﯿﺰ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ ﺯﯾﺮﺍ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺩﯾﺮﭘﺰ ﺑﻮﺩﻥ ﺁﻥ‌ﻫﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ. 
۲. ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻧﻔﺎﺧﯽ ﻋﺪﺱ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮﺩ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۲۴ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﺁﺏ ﺧﯿﺲ ﮐﻨﯿﺪ. ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﺸﻮﺩ ﺯﯾﺮﺍ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﻋﺪﺱ ﺑﺮ ﺍﺛﺮ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺩﯾﺪﻥ، ﻟﻪ ﻭ ﭘﻮﺳﺘﺶ ﺟﺪﺍ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ. 

۳. ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻋﺪﺱ‌ﻫﺎ ﺳﺮﯾﻊ‌ﺗﺮ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﻮﻧﺪ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻃﻼ‌ﯾﯽ ﺷﺪﻥ، ﻋﺪﺱ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻪ ﻋﺪﺱ، ﺁﺏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﻋﺪﺱ‌ﻫﺎ ﺳﺮﯾﻊ‌ﺗﺮ ﻣﯽ‌ﭘﺰﻧﺪ. 
۴. ﺍﺩﻭﯾﻪ ﻭ ﭼﺎﺷﻨﯽ‌ﻫﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﺯﯾﺮﺍ ﻫﻢ ﺑﺎﻋﺚ ﺩﯾﺮﭘﺰ ﺷﺪﻥ ﻋﺪﺱ ﻣﯽ‌ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﻫﻢ ﻋﻄﺮ ﻭ ﺑﻮﯼ ﺍﺩﻭﯾﻪ‌ﻫﺎ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺭﻓﺖ. 

۵. ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺯﯾﺮﻩ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﮔﻠﭙﺮ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ، ﭼﺎﺷﻨﯽ ﻋﺪﺳﯿﺘﺎﻥ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺳﺮﮐﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﻧﺰﺩﻥ ﮔﻠﭙﺮ، ﭼﺎﺷﻨﯽ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺁﺏ‌ﻟﯿﻤﻮﯼ ﺗﺎﺯﻩ است.
۶. ﺍﮔﺮ ﺁﺏ ﻋﺪﺳﯿﺘﺎﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪ، ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺁﻥ ﮐﻤﯽ ﻋﺼﺎﺭﻩ ﻣﺮﻍ ﯾﺎ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ﻧﯿﺰ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻋﺪﺳﯽ ﺷﻮﺭ ﺷﺪ ﺍﺯ ﺳﯿﺐ‌ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ. 
ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ‌ﺗﺮﺷﺪﻥ ﻋﺪﺳﯽ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺳﯿﺐ‌ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺷﺪﻩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻫﺮﮔﺰ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﺯﯾﺮﺍ ﻋﺪﺳﯽ، ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﻧﺪﺍﺭﺩ. 
۸. ﻋﺪﺳﯽ ﻏﻠﻈﺖ ﻣﺸﺨﺼﯽ ﺩﺍﺭﺩ، ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﻧﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﻗﯿﻖ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﻧﻪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺣﻠﯿﻢ ﻏﻠﯿﻆ ﺑﻠﮑﻪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺁﺷﯽ ﻧﺴﺒﺘﺎً ﻏﻠﯿﻆ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﺨﺘﻪ ﻭ ﺳﺮﻭ ﺷﻮﺩ.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.