آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

سوپ پیازچه

-



سوپ پیازچه

ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ :ﺑﺮﺍﯼ ۴ ﻧﻔﺮ
۱.ﺁﺏ ﻣﺮﻍ:۱ﻟﯿﻮﺍﻥ
۲.ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ:۲۰۰ ﮔﺮﻡ
۳.ﻗﺎﺭﭺ:۱۵۰ﮔﺮﻡ
۴.ﻫﻮﯾج:۲ﻋﺪﺩ
۵.ﺟﻮ:۱ﻭﻧﯿﻢ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
۶.ﺷﯿر:۱ﻟﯿﻮﺍﻥ
۷.ﺧﺎﻣﻪ:۳ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ
۸.ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ (ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ):ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
۹.ﻧﻤﻚ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
ﻓﻠﻔﻞ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺟﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺁﺏ ﻣﺮﻍ ﻭﭼﻨﺪ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺑﺠﻮﺷﺪ، ﺳﭙﺲ ﻫﻮﯾﺞ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺭﻧﺪﻩ ﺩﺭﺷﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎ ﻗﺎﺭﭺ ﻫﺎ ﻭ ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻧﻤﮏ ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺑﻪ ﺳﻮﭖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﭘﺨﺘﻪ ﻭ ﺟﺎ ﺑﯿﻔﺘﺪ، ﺁﻥ ﮔﺎﻩ ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻛﻪ ﺷﯿﺮ ﺟﻮﺵ ﺁﻣﺪ ﺯﯾﺮ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﯿﺪ.ﺣﺎﻻ‌ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺁﺏ ﺳﻮﭖ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺧﺎﻣﻪ ﺧﻮﺏ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻏﺬﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ. ﺳﻮﭖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ.
   ﻧﻜﺎﺕ:
۱)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﻫﺮ ﯾﻚ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﮔﺎﻧﻪ ﺩﺭ ﻛﺮﻩ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﻏﺬﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ.
۲)ﺍﮔﺮ ﺁﺏ ﻣﺮﻍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﻧﺒﻮﺩ ﺍﺯ ﻋﺼﺎﺭﻩ ﻣﺮﻍ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﯾﺎ ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺁﻥ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﻛﻨﯿﺪ.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.