آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

سوپ قارچ و خامه

-



سوپ قارچ و خامه

ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ:ﺑﺮﺍﯼ ۴ ﻧﻔﺮ
۱.ﻋﺼﺎﺭﻩ ﻣﺮﻍ:ﯾﻚ ﺑﺴﺘﻪ ﻛﻮﭼﻚ
۲.ﺷﯿﺮ(ﺍﮔﺮ ﭘﺮﭼﺮﺏ ﺑﺎﺷﻪ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﻣﯿﺸﻪ):۴ ﻟﯿﻮﺍﻥ+ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﻞ ﻛﺮﺩﻥ ﻋﺼﺎﺭﻩ
۳.ﺁﺭﺩ ﺳﻔﯿﺪ(ﺳﻌﯽ ﻛﻨﯿﺪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺮﺧﺎﻟﯽ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﻭ ﺣﺘﻤﺎ ﺍﻟﻚ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ):۳ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
۴.ﻛﺮﻩ(ﺣﺪﻭﺩ ﯾﻚ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻛﺮﻩ ﻫﺎﯼ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ):۲۵ﮔﺮﻡ
۵.ﻓﻠﻔﻞ(ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﻣﻜﺎﻥ ﺍﺯ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﯿﺪ):ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
۶.پیاز(ﺗﺎ ﺣﺪ ﻣﻤﻜﻦ ﺭﯾﺰ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ):۱ ﻋﺪﺩ
۷.ﻗﺎﺭﭺ(ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﺷﻜﻞ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ):۱ ﻟﯿﻮﺍﻥ
۸.ﺧﺎﻣﻪ(ﺧﺎﻣﻪ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺧﺎﻣﻪ ﻛﺎﻣﻼ‌ ﻣﺘﻐﯿﺮ ﻭ ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺷﻤﺎﺳﺖ):ﯾﻚ ﻟﯿﻮﺍﻥ
۹.ﻧﻤﮏ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ
۱۰.ﺁﻭﯾﺸﻦ:۱ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎ خوری

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﭘﯿﺎﺯ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺭﻧﺪﻩ ﺯﺩﻩ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺁﺏ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﺁﻧﻬﺎ ﺗﺒﺨﯿﺮ ﺷﻮﺩ،ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻛﺮﻩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺧﻮﺏ ﺳﺮﺥ ﻛﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻧﯿﻤﻪ ﻃﻼ‌ﯾﯽ ﺷﻮﺩ.ﻗﺎﺭﭺ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﻜﻞ ﻭ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺧﺮﺩ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺑﻪ ﭘﯿﺎﺯ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺧﻮﺏ ﺳﺮﺥ ﻛﻨﯿﺪ.ﻋﺼﺎﺭﻩ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺷﯿﺮ ﺩﺍﻍ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺣﻞ ﺷﺪﻥ ﻛﺎﻣﻞ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ.
  4ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺟﻮﺷﯿﺪﻥ ﺑﺮﺳﺎﻧﯿﺪ.ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻧﻤﻚ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ۲ﺑﺎﺭ ﺍﻟﻚ ﻛﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻫﻮﺍ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﺒﻚ ﺷﻮﺩ،ﺳﭙﺲ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻛﻤﻚ ﺍﻟﻚ ﻛﻢ،ﻛﻢ ﺑﻪ ﺷﯿﺮ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﮔﻠﻮﻟﻪ ﻧﺸﻮﺩ.ﻭﻗﺘﯽ ﺁﺭﺩ ﻭ ﺷﯿﺮ ﻛﺎﻣﻼ‌ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻧﺪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﺎﺭﭺ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯿﻜﻪ ﻛﻤﯽ ﻏﻠﯿﻆ ﺷﻮﺩ.ﺩﻗﺖ ﻛﻨﯿﺪ ﻛﻪ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﺒﺎﺷﺪ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﻗﺎﺭﭺ ﻫﺎ ﺁﺏ ﻣﯿﺸﻮﻧﺪ ﻭ ﺷﻜﻞ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺩﺍﺷﺖ .ﻭﻗﺘﯽ ﺳﻮﭖ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺟﺎ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺧﺎﻣﻪ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺁﺏ ﻏﺬﺍ(ﺷﯿﺮ)ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﻣﻜﺎﻥ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺧﻮﺏ ﯾﻜﻨﻮﺍﺧﺖ ﻛﻨﯿﺪ.ﺳﭙﺲ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﻧﻤﻚ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻭ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻛﻨﯿﺪ.
ﻧﻜﺎت:
۱)ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻥ ﺧﺎﻣﻪ ﺳﻮﭖ ﺭﺍ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻗﺮﺍﺭ ﻧﺪﻫﯿﺪ ﺟﻮﻥ ﺧﺎﻣﻪ ﻣﯿﺒﺮﺩ.
۲)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺍﺯ ﺧﺎﻣﻪ ﻭ ﺷﯿﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺩﺭ ﺳﻮﭖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﯿﺪ.
۳)ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﻏﺬﺍ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﻣﯿﻜﻨﺪ.
۴)ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻋﺼﺎﺭﻩ ﻣﺮﻍ ﺍﺯ ﺁﺏ ﻣﺮﻍ ﺻﺎﻑ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺳﻮﭖ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ.
۵)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺍﺯ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﮔﺮﺩﻭﯼ ﺁﺳﯿﺎﺏ ﺷﺪﻩ ﻫﻢ ﺩﺍﺧﻞ ﺳﻮﭖ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﯿﺪ.ﻃﻌﻢ ﺩﻟﭙﺬﯾﺮﯼ ﺑﻪ ﻏﺬﺍﯾﺘﺎﻥ ﻣﯿﺪﻫﺪ!

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.