آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

سوپ شیر

-



سوپ شیر

جو پوست کنده       2 پیمانه 
قلم گوساله              نصف قلم
پیاز                       1  عدد متوسط
هویج                    2  عدد متوسط
قارچ                     1  پیمانه
شیر                      3  لیوان
جعفری                 2  پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه       بمقدار لازم
شکر             کمی (سلیقه ای هست)
جو پوست کنده را چند ساعت خیس میکنیم و بعد با قلم گوساله و پیاز نگینی داخل قابلمه ریخته و دو لیتر آب اضافه میکنیم و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم و وقتیکه جوش آمد کف روی آن را جمع کرده و میگذاریم کم کم بجوشد و بپزد .حدوا ۳ یا ۴ ساعت طول میکشد .
وقتیکه مواد پخت هویج را نگینی و قارچ را هم ورقه ای خرد میکنیم و اضافه میکنیم .
البته قارچ سلیقه ای ست .
بعد از اینکه هویج و قارچ هم پخته شد شیر را گرم کرده و به سوپ اضافه میکنیم تا با هم بپزند و سوپ جا بیفتد .
🔔قلم به  این سوپ طعم عالی میدهد ولی اگر احیانا قلم دوست نداشتید یا وقت کم داشتید از مرغ یا قلم گوسفند نیز میتوانید استفاده کنید و بجای جو پوست کنده از جو پرک استفاده کنید
🔔توجه داشته باشید که بخاطر استفاده از جو از اول پخت باید بطور مداوم با کفگیر چوبی سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد مخصوصا بعد از اضافه کردن شیر .
🔔داخل سوپ شیر سبزی نمیریزیم و تنها روی سوپ از جعفری ریز خرد شده استفاده میکنیم که بوی جعفری و سوپ شیر بسیار دلچسب و اشتها آور میشود .
بعد از جا افتادن سوپ  نمک را اضافه کرده و در ظرف مناسب سرو کرده و با جعفری خرد شده تزیین کرده و میل  بفرمایید .
🔔اگر شیرین دوست داشتید میتوانید برای خودتان شکر بریزید . شیرینش هم خوشمزه ست .
🔔میتونید به جای شیر از یک پاکت خامه صبحانه استفاده کنید .

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.