آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

سوپ جو با قارچ و مرغ

-



سوپ جو با قارچ و مرغ

ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ :ﺑﺮﺍﯼ ۴ ﻧﻔﺮ
۱.ﺟﻮ (ﭘﻮﺳﺖ ﻛﻨﺪﻩ):ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ
۲.ﻗﺎﺭﭺ (ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ):قارچ۲ﻟﯿﻮﺍﻥ
۳.ﻫﻮﯾﺞ:۲ﺗﺎ۳ﻋﺪﺩ
۴.ﺷیر:۱ﻟﯿﻮﺍﻥ
۵.ﺟﻌﻔﺮﯼ (ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ):ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ
۶.ﻣﺮﻍ (ﺳﯿﻨﻪ):۱ﻗﻄﻌﻪ
۷.ﺧﺎﻣﻪ:۵ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
۸.ﺳﯿر:۳ﺣﺒﻪ
۹.ﻛﺮﻩ:۲ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
۱۰.ﻧﻤﻚ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
۱۱.ﻓﻠﻔل:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
۱۲.ﻋﺼﺎﺭﻩ ﻣﺮﻍ:۱ﺑﺴﺘﻪ
۱۳.ﺑﺮﮒ ﺑﻮ:۴ﻋﺪﺩ
۱۴.ﭘﯿﺎﺯ:۱ﻋﺪﺩ

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ : 
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻛﺮﻩ ﺁﺏ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻛﻤﯽ ﺗﻔﺖ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ.ﭘﯿﺎﺯ ﺭﺍ ۴ﻗﻄﻌﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺮﻍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ.ﻋﺼﺎﺭﻩ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺮﮒ ﺑﻮ ﺑﻪ ﻣﺮﻍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﻣﺮﻍ ﺑﭙﺰﺩ.
ﺩﺭﻭﻥ ﻇﺮﻓﯽ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺟﻮ ، ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺁﺏ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺩﺭ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ۱ﺳﺎﻋﺖ ﺑﭙﺰﻧﺪ ﻭ ﺟﻮ ﻟﻌﺎﺏ ﺑﯿﻨﺪﺍﺯﺩ .
ﻭﻗﺘﯽ ﻣﺮﻍ ﻛﺎﻣﻼ‌ ﭘﺨﺖ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﺟﺪﺍ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺭﯾﺶ ﺭﯾﺶ ﻣﯿﻜﻨﯿﻢ.

ﺁﺏ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﻧﮕﻪ ﻣﯿﺪﺍﺭﯾﻢ.ﻫﻮﯾﺞ ﻭ ﺳﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﻧﺪﻩ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻣﺮﻍ ﻭ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﻜﻨﯿﻢ.
ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﮔﺎﻧﻪ ﻣﯿﺠﻮﺷﺎﻧﯿﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﮐﺮﻩ ﻭ ﻗﺎﺭﭺ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺁﺏ ﻣﺮﻍ ﺑﻪ ﻏﺬﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ۱۵ ﺗﺎ ۳۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺳﻮﭖ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﺑﭙﺰﺩ ( ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺟﻮ ﺗﻪ ﻧﮕﯿﺮﺩ ) ، ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻭ ﺳﻮﭖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.

ﻧﻜﺎﺕ:
۱) ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺷﯿﺮ ﻭ ﻗﺎﺭﭺ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﻣﯿﮑﺴﺮ ﯾﺎ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻦ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺎﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻩ ﻭ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﺷﻮﻧﺪ .
۲)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺑﺠﺎﯼ ﺟﻮ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯ ۱ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺟﻮ ﭘﺮﮎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.
۳)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺫﺭﺕ ﻭ ﻧﺨﻮﺩﻓﺮﻧﮕﯽ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺳﻮﭖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺷﻜﯿﻞ ﺗﺮ میشود.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.