آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

سمبوسه

-



سمبوسه

نان لواش 
سیب زمینی پخته نگینی خرد شده   4 عدد
جعفری ساطوری شده  100 گرم
گوشت چرخ کرده  300 گرم
گشنیز  100 گرم
مرزه  100 گرم
پیاز داغ عسلی  2 عدد
ادویه  قدری
زرد چوبه  قدری
فلفل  قدری
نمک  قدری

نان لواش باشد و به قطعات ۳۰ در ۱۰ سانتیمتری برش میزنیم.
گوشت چرخ کرده را با روغن سرخ می کنیم پیاز سرخ شده را با سیب زمینی پخته و خرد شده بهمراه سبزیجات خرد شده اضافه کرده و کمی بهم می زنیم بعد نمک و زرد چوبه و فلفل تند را در مواد ریخته بهم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم ( سبزیجات نباید زیاد سرخ شود ).
از مواد در نانها ریخته وبه شکل مثلث بسته بندی می کنیم.
روغن را در تابه ریخته اما نباید خیلی داغ شود که دود کند اکنون سمبوسه ها را با حرارت ملایم سرخ می کنیم و در دیس می چینیم در پایان آنها را با سس گوجه تند میل سر کنید.
نکته :
نانها را چنان بسته بندی کنیم که مواد از لای آنها بیرون نریزد.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.