آشپزی,  کیک و شیرینی

رسپی دانتل(گیپور) خوراکی

-



رسپی دانتل(گیپور) خوراکی

#گیپور_خوراکی
گیپور خوراکی برای تزئین کیک استفاده میشه که میتونید با قیمت بالایی از مغازه های لوازم قنادی تهیه کنید ولی خانم لیلا کمانگر استاد دکور کیک لطف کردن و رسپی گیپور خوراکی را با شما به اشتراک گذاشتن:

مواد لازم:

١پیمانه آب جوشیده

٢قاشق غذاخوری پودر تایلوس یا سی ام سی

٢قاشق غذاخوری پودر قند

۴قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

١/۴قاشق غذاخوری پودر مرنگ

رنگ سفید

١/٢قاشق غذاخوری گلوکز

۱ قطره رنگ ژله ای

گلیسیرین خوراکی ١۴ گرم

طرز تهیه :

تایلوس یا سی ام سی را روی آب می ریزیم و با همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود

گلوکزوگلیسیرین راباموادمخلوط می کنیم

بقیه مواد خشک را اضافه می کنیم و با قاشق یا دور کند همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود

بعد با پالت روی مولد می کشیم وحداقل ٨ ساعت در محیط قرار می دهیم تا خشک بشه.وقتی خشک شد با احتیاط از مولد جدا می کنیم.

نکته١:پودرتایلوس یا سی ام سی(یک نوع صمغ هست)راازلوازم قنادیها می توانیدتهیه کنیداگردردسترس نبودازثعلب هم می توانیداستفاده کنید.

نکته٢:برای گیپورسفیدحتمابایدازرنگ سفیداستفاده کنید.

نکته٣:پودرمرنگ همان پودر سفیده تخم مرغ است.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.