دلمه برگ مو
دلمه برگ مو
برگ مو 60عدد
پیاز متوسط ۱عدد
گوشت چرخکرده به اندازه ۱تخم مرغ
لپه نصف پیمانه
بلغور 1/3پیمانه
سبزی دلمه(تره،شوید،مرزه) خشک ۵ق غ
نمک و زردچوبه
( پودرسیر یا سیر تازه رنده شده . زیره .پودر گل سرخ ) سلیقه ای میباشند .
ماست چکیده برای اینکه ترش و خوشمزه تر بشه
غوره یا گوجه سبز
مواد داخل دلمه
پیاز وتفت داده و چرخکرده و میریزیم بعد لپه و بلغور نیم پز و اضافه میکنیم و سبزی و ادویه هارو میریزیم . میتونید داخل مواد ماست چکیده ترش بریزید .
بعد برگهارو باز کرده از مواد میانی وسطش میزاریم و شکل بقچه صاف تا میکنیم .
ته قابلمه یک بشقاب یا چند لایه برگ مو میزاریم و دلمه های اماده رو روش میچینیم . دلمه ها رو جوری روی هم بچینید که باز نشوند . بعد برا قابلمه متوسط تقریلا یه لیوان اب بریزیدو بزارید بپزه تقریبا یک ساعت طول میکشه .
🔔برگ مو رو میتونید تو تابستون لایه هر برگ نمک زیاد بپاشید و تو کیسه پلاستیکی قرار بدید و داخل ظرف توی یخچال نگه داری کنید. ولی موقع استفاده باید چند ساعت تو اب بزارید تا شوری برگ از بین بره.
🔔میتونید برگهارو چنتا چنتا لوله کنید وداخل شیشه دلستر بندازید ودرش وسفت کنید و بیرون یخچال هم نگه داری کنید.
🔔 میتوانید پودرگالینا بلانکا رو داخل اب حل کنید و بریزید روی دلمه ها و بزارید بپزه و یا اب معمولی بریزید و بزارید تا بپزه .
🔔اگه غوره یا گوجه سبز فریز شده دارید میتونید لایه دلمه ها بریزید تا ترش مزه شود.
🔔حتی میتونید داخل مواد ماست چکیده و خامه بزنید یا کلا حذف کنید.
🔔هر چه مقدار ابی که داخل دلمه میریزیرد کمتر باشه وبا شعله ملایم بپزه خوشمزه تر میشه .
ارسال شده توسط کاربران سایت