آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

دلمه برگ مو

-



دلمه برگ مو

برگ مو        60عدد
پیاز      متوسط ۱عدد
گوشت چرخکرده     به اندازه ۱تخم مرغ
لپه        نصف پیمانه
بلغور       1/3پیمانه
سبزی دلمه(تره،شوید،مرزه)    خشک ۵ق غ
نمک و زردچوبه
( پودرسیر یا سیر تازه رنده شده . زیره .پودر گل سرخ ) سلیقه ای میباشند .
ماست چکیده برای اینکه ترش و خوشمزه  تر بشه
غوره یا گوجه سبز

مواد داخل دلمه
پیاز وتفت داده و چرخکرده و میریزیم بعد لپه  و بلغور نیم پز و اضافه میکنیم و سبزی و ادویه هارو میریزیم . میتونید داخل مواد ماست چکیده ترش بریزید .
بعد برگهارو باز کرده از مواد میانی وسطش میزاریم و شکل بقچه صاف  تا میکنیم  .
ته قابلمه یک بشقاب یا چند لایه برگ مو میزاریم و دلمه های اماده رو روش میچینیم . دلمه ها رو جوری روی هم بچینید که باز نشوند . بعد برا قابلمه متوسط تقریلا یه لیوان اب بریزیدو بزارید بپزه تقریبا یک ساعت طول میکشه .

🔔برگ مو رو میتونید تو تابستون لایه هر برگ نمک زیاد بپاشید و تو کیسه پلاستیکی قرار بدید و داخل ظرف توی یخچال  نگه داری کنید. ولی موقع استفاده باید چند ساعت تو اب بزارید تا شوری برگ از بین بره.

🔔میتونید برگهارو چنتا چنتا لوله کنید وداخل شیشه دلستر بندازید ودرش وسفت کنید و بیرون یخچال هم نگه داری کنید.

🔔 میتوانید  پودرگالینا بلانکا رو داخل اب حل کنید و بریزید روی دلمه ها و بزارید بپزه و یا اب معمولی بریزید و بزارید تا بپزه .

🔔اگه غوره یا گوجه سبز فریز شده دارید میتونید لایه دلمه ها بریزید تا ترش مزه شود.

🔔حتی میتونید داخل مواد ماست چکیده و خامه بزنید یا کلا حذف کنید.

🔔هر چه مقدار ابی که داخل دلمه میریزیرد کمتر باشه وبا شعله ملایم بپزه خوشمزه تر میشه .
ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.