دسر پاناکوتا قهوه
-
دسر پاناکوتا قهوه
مواد لازم :
پودرژلاتین آموتیا۱ ساشه (بسته)،
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ،
شیر ۲۰۰ میلی لیتر ،
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ،
شکر ۵۰ گرم ،
پودر قهوه فوری یا نسکافه ۲ قاشق چایخوری ، آبجوش ۲ قاشق سوپخوری.
طرز تهیه :
پودر قهوه فوری را با آبجوش مخلوط کنید . در ظرف دیگری همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید هم بزنید تامواد فقط گرم شود اما نجوشد . سپس در قالب دلخواه ریخته و سه الی چهار ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد و بعد قالب را در ظرف سرومورد نظر برگردانید .
ارسال شده توسط کاربران سایت