آشپزی,  دسر و بستنی

دسر پاناکوتا قهوه

-



دسر پاناکوتا قهوه

مواد لازم :

پودرژلاتین آموتیا۱ ساشه (بسته)،
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ،
شیر ۲۰۰ میلی لیتر ،
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ،
شکر ۵۰ گرم ،
پودر قهوه فوری یا نسکافه ۲ قاشق چایخوری ، آبجوش ۲ قاشق سوپخوری.

طرز تهیه :

پودر قهوه فوری را با آبجوش مخلوط کنید . در ظرف دیگری همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید هم بزنید تامواد فقط گرم شود اما نجوشد . سپس در قالب دلخواه ریخته و سه الی چهار ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد و بعد قالب را در ظرف سرومورد نظر برگردانید .

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *