آشپزی,  دسر و بستنی

دسر فیلیپینی با شیر عسلی

-



دسر فیلیپینی با شیر عسلی

مواد لازم:
۱- پودر ژلاتین ۲ساشه
۲- شیرعسلی یک قوطی ۴۰۰ گرمی
۳- بیسکوییت پتی بور دو بسته
۴- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
۵- کره ۶۰ گرم
۶-کمپوت آناناس ۴ ورق
۷-کمپوت میوه های استوایی یک بسته
۸- زرده تخم مرغ ۲ عدد

طرز تهیه:
در یک قابلمه شیر عسلی ،کره،خامه،زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا کمی غلیظ شود، سپس پودر ژلاتین آموتیا را در یک لیوان آب کمپوت ریخته و به روش بن ماری حل میکنیم. آناناسها را کف غالب چیده و مخلوط آب کمپوت و ژلاتین آموتیا را به روی آن میریزیم سپس میوه های استوایی خرد شده را در مخلوط فوق قرار داده و در یخچال میگذاریم تا ببندد، کرم آماده شده را روی لایه ژله بسته شده ریخته و بیسکوییتهای پتی بور را لایه لایه میچینیم و لابلای آن کرم میمالیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال نگه میداریم. سپس ته قالب را در آب گرم قرار داده و دسر را درون ظرف مورد نظر برمیگردانیم.دسر آماده است…امیدوارم لذت ببرید.

ارسال شده توسط کاربران سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *