آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

خورشت قیمه آلو

-



خورشت قیمه آلو

چی لازم دارم:
گوشت گوسفندى ۴٠٠ گرم
الو خورشتى ١٠٠ گرم
پیاز بزرگ یک عدد
زعفرون
ابلیمو دو ق غ
شکر سه ق غ
لپه دوسوم پیمانه
لیموعمانى دوعدد
رب سه ق غ پر
نمک فلفل زردچوبه و دارچین
خلال پسته دلخواه
سیب زمینى دلخواه براى تزیین

چطوری درست کنم:
اول پیاز داغ کنید پیاز هرچى ریز تر باشه بهتره بعد زردچوبه و رب رو اضافه کنید حالا گوشت رو تفت بدید و بعد لپه خیس خورده رو اضافه کنید حدود سه لیوان اب جوش اضافه کنید بعد یک ساعت الو خیس خورده رو بریزید شکر ابلیمو لیمو عمانى ونمک و فلفل رو اضافه کنید وقتى خورشتون به روغن افتاد دارچین رو اضافه کنید
میتونید از چوب دارچین هم استفاده کنید
در اخر زعفرون بهش بزنید زیرش رو کم کنید تا حسابى جابیافته
بعد تو ظرف بکشید و روشو با سیب زمینى و خلال پسته تزیین کنید

این خورش ملس رو به شیرین هست شما میتونید ترشى یا شیرینیه این خورشت رو تغییر بدید

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.