آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

آش شله قلمکار

-



آش شله قلمکار

آماده سازی: ۴ ساعت
مواد اولیه : برای ۶ نفر
هل و دارچین به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
برنج نیم دانه ۱پیمانه
عدس نصف پیمانه
ماش نصف پیمانه
لوبیا قرمز نصف پیمانه
لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
نخود نصف پیمانه
گوشت آبگوشتی به میزان دلخواه
پیاز خرد شده ۱عدد
پیاز داغ به میزان لازم

ابتدا گوشت آبگوشتی را در قابلمه ای ریخته وبه همراه پیاز خورد شده و نمک و زرد چوبه و آب (تا جایی که سطح گوشت را بگیرد )میگذاریم تا خوب بپزد. حبوباتی را که از قبل خیس کرده ایم را درون قابلمه ای دیگر ریخته ودرون آن آب ریخته و میگذاریم تا خوب بپزد. بعد از اینکه حبوبات پخته شد آن را به آبگوشت اضافه کرده و میگذاریم تا نیم ساعت بپزد سپس برنج نیم دانه را هم به مواد اضافه کرده و میگذاریم ۱/۵ ساعت بپزد و در آخر گوشت و چربی آن را در آورده و می کوبیم بعد به داخل قابلمه ریخته و پیاز داغ و هل و دارچین را هم اضافه کرده وبعد از یک ربع آن را از شعله برداشته داخل ظرف سرو میریزیم. 
می توانید برای خوش طعم شدن آن از برنج نیم دانه دودی استفاده کنید. به پیاز داغ زرد چوبه اضافه کنید تا آش خوش رنگ شود. برای تزیین آن از دارچین استفاده کنید.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.