آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

آش دوغ

-



آش دوغ

موادلازم
دوغ۴لیتری
برنج۱پیمانه
نخودپخته شده۲لیوان
تخم مرغ۲عدد
آردیک ق غ
سیروسبزی(اسفناج.جعفری.شوید)
طرزتهیه: تخم مرغ وبرنج روخوب هم می زنیم بعدداخل دوغ میریزیم وهم می زنیم وآردوالک می کنیم روموادبعدتابه جوش اومدن دوغ هم می زنیم تاته نگیره وقتی آش به جوش اومدسبزی وسیرخوردشده ونخودرواضافه می کنیم تانیم ساعت بپزه بعدنمک اضافه می کنم بعدشم که آش دوغ آماده است
نکته: با سیر خیلی خوشمزه میشه.

ارسال شده توسط کاربران

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.