آشپزی,  کیک و شیرینی

کرم پنیری شکلاتی برای تزئین کیک و کاپ کیک

-



کرم پنیری شکلاتی
برای تزئین کیک و کاپ کیک

قبلا کرم پنیری رو آموزش داده بودم و گفتم که هم خیلی خوشمزه هست و هم کار کردن باهاش راحته چون به حرارت مقاومه و به راحتی فرمش رو از دست نمیده. این هم یه مدل شکلاتیش امیدوارم درست کنید و لذت ببرید:
مواد لازم:
شکلات خرد شده یا شکلات چیپسی ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۲۰ گرم
پودر قند ۱ پیمانه یا ۱۲۵ گرم
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
قهوه غلیظ ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
شکلات را به روش #بن_ماری که قبلا آموزش دادیم ذوب کنید. یا داخل مایکروفر به مدت ۱ دقیقه قرار بدید و وقتی نیمی از شکلات ذوب شد از مایکروفر خارج کرده هم بزنید تا بقیه شکلات هم با حرارت قسمت ذوب شده آب بشه.
کره و پنیر خامه ای باید کاملا به دمای محیط رسیده باشن. کره را همراه پنیر خامه ای با همزن حدود ۵ دقیقه بزنید طوری که کاملا پوک و سبک شوند. در ظرفی پودر کاکائو را داخل ۴ قاشق قهوه حل کنید اگر خیلی سفت بود یک قاشق غذاخوری آب جوش اضافه کنید. شکلات مذاب سرد شده و مخلوط کاکائو  و قهوه را به کره و پنیر زده شده اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شود . سپس پودر قند را قاشق قاشق به مواد اضافه کرده بزنید تا زمانی که کرم فرم بگیرد. از این کرم میتوانید برای تزئین کیک و کاپ کیک استفاده کنید.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.