گوشت سرخ شده با فلفل دلمه ای
گوشت سرخ شده با فلفل دلمه ای
مواد لازم: برای ۴ نفر
گوشت راسته گوسفند : ۴۵۰ گرم
گوجه فرنگی : یک عدد
فلفل دلمهای متوسط : ۲ عدد
پیاز کوچک : یک عدد
سیر تازه : یک حبه
سس ورسترشایر (که قبلاً آموزش داده شد) : یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون : به مقدار لازم
فلفل سیاه تازه آسیاب شده : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت سرخشده با فلفل دلمهای رنگی، طعم خوبی از گوشت را برای ذائقه شما فراهم میآورد. در این دستور تنها لازم است زمان کافی برای خوب سرخ کردن گوشتها داشته باشید. به جای ۱ عدد گوجهفرنگی که در مواد اولیه آمده میتوانید از ۱۲ عدد گوجه گیلاسی استفاده کنید.
توجه داشته باشید یکی از فلفل دلمهایها قرمز و دیگری سبز باشد تا جلوه زیباتری به غذا دهد، فلفل دلمهای را به شکل باریکههای نواری نیم سانتی برش دهید.
پیاز را به صورت باریک و حلقهای برش دهید. سیرها را ریز خرد کنید.
گوشت راسته گوسفند را پاک کنید (از فیله گاو هم میتوانید استفاده کنید).
گوشت را به نمک و فلفل آغشته کرده، سیر را بر روی سطح گوشت بمالید.
ورقه گوشت را بین دو ورقه پلاستیکی قرار دهید. با کمک گوشت کوب، گوشتها را بکوبید تا ضخامت آنها به نیم سانتیمتر برسد. اجازه دهید تا حدود ۱۰ دقیقه بر روی سیر بماند تا طعم آن را جذب خود کند. سپس گوشت را به شکل نوارهای ۱.۵ سانتیمتری برش دهید.
در همین حال ۲ قاشق سوپخوری روغن را در یک تابه بزرگ بر روی شعله متوسط گذاشته، حلقههای پیاز را به همراه فلفل دلمهای اضافه کنید و همراه با تفت دادن حدود ۱ تا ۲ دقیقه سرخ کنید.
گوجه خردشده را اضافه کنید و یک دقیقه همراه پیاز و فلفل ذلمهای سرخ کنید. مخلوط تابه را در کاسهای جداگانه خالی کرده و گرم نگه دارید.
۲ قاشق سوپخوری دیگر روغن را در تابه بر روی شعله متوسط تا زیاد حرارت دهید تا اینکه روغن داغ شود (حواستان باشد دود روغن بلند نشود). نوارهای گوشت را اضافه کنید و بدون تکان دادن اجازه دهید سطح گوشت قهوهای رنگ شود اما هنگامی که حداقل یک طرف گوشت قهوهای رنگ شد، شروع کنید به تفت دادن و برای کمتر از یک دقیقه گوشت را سرخ کنید (حالت نیمه پخته). سبزیجات و سس ورسترشایر را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید. سپس تابه را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید.
می توانید این غذا را تنها سرو کنید (که در اینصورت کربوهیدرات آن پایین خواهد بود) یا با برنج همراه با نمک و فلفل میل کنید.