آشپزی,  کیک و شیرینی

کیک گردویی

-



کیک گردویی

مواد لازم:
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
گردو ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
هل ½ قاشق چای خوری
طرز تهیه: قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. فر را روی ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را در ظرفی جداگانه بزنید تا وقتی ظرف را برمیگردانید از ظرف نریزد. کره را همراه شکر بزنید تا رنگ آن روشن شود.. زرده ها را به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و همراه هل مواد را خوب با هم مخلوط کنید. گردوی پودر شده را اضافه کنید . آرد را همراه بیکینگ پودر الک کرده کم کم به مواد اضافه کنید. همزن را کنار گذاشته سفیده را اضافه کنید و با کفگیر یا لیسک دورانی مخلوط کنید تا پف مواد نخوابد. مواد را داخل قالب ریخته در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید. سپس دمای فر را به ۱۶۰ درجه کاهش بدهید تا ۴۵ دقیقه دیگر هم بپزد.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *