آشپزی,  کیک و شیرینی

۲مدل چیز کیک

-



چیز کیک
دو نوع چیز کیک هست. یکی چیز کیک یخچالی که توی موادش ژلاتین داره و توی یخچال میبنده. و یکی چیز کیک پختنی که توی موادش تخم مرغ داره و داخل فر پخته میشه. هرکدوم طرفدارهای خودش رو داره. امشب دستور چیز کیک ساده یخچالی رو براتون آماده کردم.

مواد لازم:
بیسکوییت پودر شده ۲۵۰ گرم
کره ذوب شده ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۴ قاشق مرباخوری
آب سرد ¼ پیمانه
پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
شکر ۲۲۵ گرم
آب لیموترش ۳ قاشق غذاخوری
خامه شیرین شده ۳۵۰ گرم
طرز تهیه:
بیسکوییت را داخل دستگاه غذاساز پودر کنید یا داخل پلاستیک بریزید و بکوبید تا کاملا پودر بشه. کره ذوب شده رو بهش اضافه کنید و این مخلوط رو کف قالب کمربندی محکم پرس کنید و داخل یخچال بزارید. پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و صبر کنید تا اسفنجی شود. سپس روی بخار آب کتری بزارید تا شفاف بشه. ژلاتین ذوب شده رو کنار بزارید تا خنک بشه. پنیر خامه ای را با شکر بزنید تا یک دست بشه آب لیمو ترش و ژلاتین خنک شده رو هم اضافه کنید. خامه شیرین فرم گرفته رو هم اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا یک دست بشه. این مخلوط رو داخل قالب و روی کراست بیسکوییتی بریزید و حداقل ۴ ساعت داخل یخچال بزارید تا ببنده.
نکات: برای چیز کیک باید از قالب کمربندی استفاده کنید تا راحت از توی قالب خارج بشه
پنیر مورد استفاده در چیز کیک خیلی مناسبه. این پنیر باید بدون نمک باشه چون تاثیر مستقیم رو طعم نهایی چیز کیک داره. من پنیر ماسکارپونه کاله رو توصیه میکنم.
در آینده انواع دیگه چیز کیک رو آموزش میدم.

یه نوع دیگه در ادامه…..

این هم چیز کیک ساده که توی فر پخته میشه
چیز کیک
بیسکوییت ساقه طلایی ۱ بسته
کره ذوب شده ۵۰ گرم
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
آرد ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ½ لیوان
وانیل ½ قاشق چای خوری
ابتدا بیسکوییت را داخل غذاساز کاملا پودر کنید سپس کره ذوب شده را به بیسکوییت اضافه کنید. این مخلوط را کف قالب کمربندی با دست یا پشت قاشق پرس کنید. (به این مخلوط بیسکوییتی کراست میگن)
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید . پنیر خامه ای رو همراه خامه و شکر با همزن خوب بزنید وانیل رو هم بهش اضافه کنید. یک قاشق آرد رو توی مواد الک کنید و با همزن بزنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده بعد از هر تخم مرغ مواد را بزنید تا تخم مرغ به خورد مواد برود. مواد چیز کیک را زیاد نباید هم زد فقط در حد مخلوط شدن. مواد چیزکیک را روی کراست بریزید. یک ظرف یا قالب بزرگتر از قالبتون انتخاب کنید. قالب کمربندی رو توی قالب بزرگتر بزارید و توی قالب بزرگتر چند لیوان آب بریزید طوری که تا نصف قالب آب باشه . قالب رو توی فر به مدت ۵۰ دقیقه بزارید تا چیز کیک بپزه.. بعد ۵۰ دقیقه فر رو خاموش کنید و اجازه بدید چیز کیک داخل فر خنک بشه. بعد چیز کیک رو همونطور با قالب به مدت اقلا ۳ ساعت دیگه توی یخچال خنک کنید. بعد میتونید قالب رو از چیز کیک جدا کنید و با دقت به ظرف سرو انتقال بدید.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *