آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

پوکرا غذای خوزستان

-



پوکورا غذای محلی خوزستانیست و بسیار ساده و خوشمزه است.این غذا در واقع نوعی کوکو یا کتلت است.

مواد اولیه : برای ۵ نفر
آرد ۲۰۰گرم (نخود خام)
تره نصف پیمانه (خرد شده)
آب نصف پیمانه (ولرم)
تخم مرغ۲عدد
زعفران ۱قاشق سوپخوری (آب کرده)
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
ادویه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب آرد نخود خام را کم کم با آب ولرم مخلوط کرده و با چنگال هم می‌زنیم. زعفران و تره ساطوری شده را نیز به مواد افزوده، سپس تخم‌مرغ‌ها را همراه نمک، فلفل و ادویه به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم. روغن را درون تابه ریخته و پس از این‌که کاملا داغ شد، با قاشق کمی از مواد کوکو برداشته و درون روغن سرخ می‌کنیم. یا این‌که همه مواد کوکو را در تابه ریخته و دو طرف آن را سرخ می‌کنیم. سپس کوکوها را برش زده، در ظرف مناسب چیده و همراه سس گوجه‌فرنگی آن را سرو می‌کنیم.

نکات:
۱)بهتر است این غذا را با سس مخصوص درست کنید به این صورت که در تابه ای مقداری روغن داغ کنید و یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی را با مقدار زیادی فلفل قرمز و زردچوبه کاملا سرخ کنید و ۲قاشق سوپخوری آب لیمو ترش تازه به آن بیفزایید.
۲)این غذا در خوزستان بسیار تند طبخ میشود و مقدار فلفل آن بیش از مقدار موجود در دستور است.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.