آشپزی,  دسر و بستنی

هات چاکلت فرانسوی

-



هات چاکلت فرانسوی

شیر یک و یک دوم پیمانه
خامه نصف پیمانه
شکر ۲ ق غ
پودر قهوه اسپرسو نصف ق چ
شکلات نیمه تلخ ۷۰ درصد ۲۲۵ گرم
خامه فرم گرفته برای تزیین

شیر و خامه و شکر و پودر قهوه را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا زمانی که حبابهای ریزی دور ظرف پدیدار شود اما اجازه ندهید بجوشد از روی حرارت برداشته و شکلات را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط  ذوب شود سپس مجددا روی حرارت ملایم گذاشته تا شکلات کاملا ذوب شود. در فنجان ریخته و با خامه تزیین کنید و سرو کنید.
هر چقدر شکلات استفاده شده مرغوب تر باشد هات چاکلت شما خوش طعم تر خواهد شد.

ارسال شده توسط کاربران سایت

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.