آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

مرغ زنجبیلی با بادام

-



مرغ زنجبیلی با بادام

مواد لازم:
سینه مرغ
۲ عدد (۸۰۰ گرم)
ترشی انبه
½ پیمانه
بادام  ¼ پیمانه
آب مرغ
¼ پیمانه
زنجبیل تازه
¼ پیمانه
پودر فلفل سیاه ¼ قاشق مرباخوری
پیازچه بزرگ
۴ عدد (۶ عدد کوچک)
روغن مایع
۲ قاشق غذاخوری
سرکه انگور
۲ قاشق مرباخوری
پودر گشنیز
۲ قاشق مرباخوری
سیر رنده شده
۱ قاشق مرباخوری
زنجبیل تازه آسیاب شده
۱ قاشق مرباخوری
نمک
۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
سینه مرغ‌ها را پوست گرفته، از وسط نصف کنید و استخوانش را جدا کنید. سپس به تکه‌های افقی به ضخامت ۱ سانتی‌متر خرد کنید. آنها را در یک کاسه بریزید و پودر گشنیز، زنجبیل آسیاب شده، یک قاشق غذاخوری روغن مایع، سرکه، نمک و فلفل را با آن مخلوط کنید و هم بزنید. اجازه دهید تا مرغ‌ها در دمای اتاق به مدت ۱۵ دقیقه با این مواد طعم دار شوند.
قسمت‌های سفید پیازچه را خرد کنید و پوست زنجبیل‌های تازه را ببرید و آنها را نیز به شکل نوارهای باریک ببرید و کنار بگذارید.
در یک ظرف ترشی انبه که تکه‌های آن را خرد کرده اید به همراه سیر و آب مرغ مخلوط کنید.
یک قاشق غذاخوری از باقیمانده روغن را در یک ظرف نچسب، روی حرارت متوسط گرم کنید. زنجبیل‌های خرد شده و قسمت‌های سفید پیازچه را اضافه کنید و آنها را به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید. سپس مرغ‌ها را اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۶ دقیقه یا تا زمانی که کامل پخته شوند تفت دهید.
قسمت‌های سبز پیازچه و مخلوط انبه را اضافه نمایید و آنها را نیز به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
روی مرغ‌ها را با بادام‌های خرد شده و تفت داده شده تزیین کنید.
این غذا را می‌توانید در کنار برنج یا به تنهایی به عنوان غذای رژیمی سرو کنید.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.