آشپزخانه فرنگی,  آشپزی

لازانیا

-



لازانیا

مواد لازم برای۵ نفر
لازانیا   ۱ بسته
پیاز   ۱ عدد
گوشت چرخ کرده   ۳۰۰ گرم
کوکتل دودی  ۶ عدد
قارچ   ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا   ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی   به مقدار لازم
جعفری تازه و خرد شده   ۱۰۰ گرم
رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق غذا خوری
کره و روغن مایع   به مقدار لازم
آویشن و نمک و زردچوبه   به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- پیاز را نگینی ریز خرد میکنیم و در کمی روغن و مقدار کمی کره تفت میدهیم و بعد گوشت چرخ کرده، کوکتل نگینی شده و فلفل دلمه ای نگینی شده را اضافه می کنیم وکمی تفت می دهیم

۲- بعد ار آن ۲ قاشق رب گوجه فرنگی و ادوبه جات نامبرده ونمک و جعفری را اضافه میکنیم و روی شعله کم میگذاریم تا مواد خوب تفت داده شده و پخته شود در آخر هم قارچ خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و بعد از ۱۰ دقیقه زیر مواد را خاموش میکنیم و کنار می گذاریم.
۳- در یک قابلمه آب میریزیم و روی شعله گاز میگذاریم تا جوش بیاید نمک و یک قاشق روغن هم اضافه میکنیم وقتی آب به جوش آمد لازانیا ها را به آرامی و یکی یکی در آب جوش میریزیم ومدت ۷ یا ۸ دقیقه زمان میدهیم تا لازانیا نرم شود بعد در آبکش میریزیم وکمی آب سرد روی آن میریزیم.
۴- کف ظرف پیرکس مورد نظر را با کمی کره چرب میکنیم و اولین ورقه لازانیا را میگذاریم و روی آن را کمی سس قرمز و پنیر پیتزا میریزیم و مواد را روی ورقه لازانیا میریزیم و ورقه بعدی را روی مواد میگذاریم و به همان ترتیب ادامه میدهیم تا ورقه های لازانیا تمام شود در آخر هم پنیر پیترا روی آخرین ورقه میریزیم.
۵- و بمدت ۱۰ دقیقه در ماکروفر میگذاریم (درحالت پخت ترکیبی) و ۲ دقیقه هم در حالت گریل میگذاریم تا روی لازانیا طلایی شود ،در فر هم میتوانید اینکار را انجام دهید.
۶- لازانیا آماده سرو است

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.